Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Maria Menounos: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Maria Menounos: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Η μάχη με τον καρκίνο και τον κορωνοϊό

ετά από έναν δύσκολο αγώνα για τη ζωή της τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η Λίτσα Μενούνος, μητέρα της Ελληνοαμερικανίδας τηλεπαρουσιάστριας Μαρίας Μενούνος (Maria Menounos) έφυγε από τη ζωή ανήμερα της Ανάστασης, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια. Απαρηγόρητη η 42χρονη σταρ έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, με το τελευταίο «αντίο» στη μητέρα της γράφοντας: «RIP μαμά. Ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε στην ημέρα του ελληνικού Πάσχα. Χριστός ανέστη μαμά». Η Litsa διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου και η Μαρία Μενούνος μαζί με τον σύζυγό της έδωσαν έναν μακρύ αγώνα μετά το χειρουργείο της. Θυμίζουμε ότι και η ίδια η παρουσιάστρια χειρουργήθηκε για την ίδια μορφή καρκίνου και κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να βγει νικήτρια.

 
Διαβάστε επίσης: Δύσκολες στιγμές για τη Μαρία Μενούνος: «Η μητέρα μου είναι αδύναμη, ζητήστε να γίνει ένα θαύμα»

 
Πρόσφατα και οι δύο γονείς της νοσηλεύτηκαν με κορονοϊό, γεγονός που επιβάρυνε σημαντικά την υγεία της μητέρας της. «Πήραμε μερικά όχι τόσο σπουδαία νέα τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου ότι ο όγκος στον εγκέφαλο της μαμάς μεγάλωνε. Προσγειωθήκαμε (με το σύζυγό μου στο Λος Άντζελες) και τότε ήταν που ξεκίνησαν όλα. Απλώς θα μοιραστώ μαζί σας ότι βρισκόμαστε σε αυτήν τη διαδικασία και ακόμη χρειαζόμαστε τις προσευχές σας. Εν ολίγοις, μέσα σε λίγες ώρες και οι δύο μου γονείς διαγνώστηκαν με κορονοϊό. Πρώτα ήταν η μαμά μου. Όταν έφτασα, την είχαν πάει ήδη στο νοσοκομείο και μετά από λίγες ώρες βγήκε θετικός και ο πατέρας μου. Ήταν εντελώς εξωπραγματικό. Και από εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους βρίσκονται σε διαφορετικά νοσοκομεία εδώ στο Λος Άντζελες» είχε γράψει στο Instagram η Μαρία Μενούνος.


 
Την Litsa αποχαιρέτησε με ένα σπαρακτικό μήνυμα και ο σύζυγος της Μενούνος, Κέβιν Αντεργκάρο, ο οποίος ανέφερε ότι η πεθερά του ακόμα και από το κρεβάτι του πόνου φρόντιζε την οικογένεια και δεν παραπονέθηκε ποτέ. Η Μαρία Μενούνος ήθελε πολύ η μητέρα της να ζήσει για να την δει να αποκτήσει ένα παιδί. Η σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης εξομολογήθηκε στην εκπομπή της «Better Together» ότι σύντομα θα γίνει μαμά, λέγοντας μάλιστα πως ίσως μετακομίσει με τον σύζυγό της από το Λος Άντζελες στο Νάσβιλ, ώστε να παιδιά τους να έχουν περισσότερο χώρο για να παίζουν. Η Μαρία Μενούνος είχε δηλώσει ότι σκέφτεται τη λύση της παρένθετης μητέρας για να αποκτήσει παιδιά.

Η Μενούνος γνωρίστηκε με τον 53χρονο Κέβιν Αντεργκάρο τον Απρίλιο του 1998. Το ζευγάρι το 2016, είχε μια αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής. «Ο γιατρός μου με συμβούλευσε να μην κάνω άλλη εξωσωματική, θα ήταν μεγάλο ρίσκο για την υγεία μου. Θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία της εγκυμοσύνης αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Στα σχέδιά μας λοιπόν είναι να γίνουμε γονείς μέσω παρένθετης μητέρας» είχε πει σε συνέντευξή της η Μενούνος.


Σύμφωνα με το  ρεπορτάζ του Page Six, ο σύζυγός της Μαρία Μενούνος, Κέβιν Αντεργκάρο, είχε δηλώσει το 2018: «Θέλουμε σίγουρα παιδιά, αλλά ανησυχώ πολύ για την Μαρία και ειδικά με μία εγκυμοσύνη και θα ήθελα να μελετήσω την χρήση μιας παρένθετης μητέρας επειδή το σώμα της έχει περάσει από την κόλαση. Θέλω απεγνωσμένα ένα μωρό, αλλά δεν θέλω να διατρέξει κανέναν κίνδυνο η υγεία της».


Στα γενέθλια της Litsas, η Μενούνος είχε γράψει σε ανάρτησή της: «Συγκινούμαι και εμπνέομαι από το θάρρος και την ηρεμία σου σε αυτό το ταξίδι. Μαμά σε αγαπώ τόσο που οι λέξεις δεν μπορούν να το περιγράψουν. Θα παλέψω για σένα και με εσένα κάθε μέρα. Προσεύχομαι ο Θεός να μας δώσει κι άλλα χρόνια, και να δεις το όνειρό σου για εγγόνια να πραγματοποιείται. Χαρούμενα γενέθλια και πολλά ακόμη». 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight