Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έξοδος Πάσχα με περιορισμούς: 26.991 οχήματα πέρασαν σε έξι μέρες από τα διόδια Ρίου προς Πάτρα

Έξοδος Πάσχα με περιορισμούς: 26.991 οχή...

Κορυφώνεται η κίνηση παρά τις απαγορεύσεις

Η έξοδος για τον εορτασμό του Πάσχα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με την Τροχαία να αναγκάζει 939 οδηγούς αυτοκινήτων σε αναστροφή το τελευταίο 24ωρο, καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης.

Συγκεκριμένα, από τις 06:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έως και τις 06:00 το πρωί σήμερα, σε αναστροφή προς Αθήνα από τα διόδια της Ελευσίνας αναγκάστηκαν 888 οδηγοί οχημάτων, ενώ από τα διόδια των Αφιδνών, 51 οδηγοί. Σημειώνεται ότι το ίδιο χρονικό διάστημα από τα διόδια της Ελευσίνας πέρασαν προς Κόρινθο 15.552 οχήματα και από τα διόδια των Αφιδνών για Λαμία 17.727.

Οι περισσότεροι «παραβάτες» που πιάστηκαν, χρησιμοποιούσαν ό,τι δικαιολογία τους ερχόταν για να μπορέσουν να πείσουν τους αστυνομικούς ότι έχουν τις προϋποθέσεις για να ταξιδέψουν

Μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη 27.336 οχήματα είχαν περάσει από το Σταθμό του Κιάτου, ενώ 26.991 πέρασαν από το Σταθμό Ρίου με κατεύθυνση προς Πάτρα. Την ίδια στιγμή, 24.588 οχήματα πέρασαν προς Αθήνα από το Κιάτο και 23.546 από το Σταθμό Ρίου.

Aπό την προηγούμενη Παρασκευή έως και χθες Μεγάλη Πέμπτη, στα διόδια Ρίου, η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων έχει γυρίσει πίσω πέντε αυτοκίνητα, στο ρεύμα από Πάτρα προς Αθήνα. Από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι χθες στα διόδια του Ρίου και του Ελαιώνα είχαν βεβαιωθεί πάνω από 40 πρόστιμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, από την Ολυμπία Οδό, από τα διόδια της Ελευσίνας, από τα μεσάνυχτα ως τις 12 το μεσημέρι, χθες Μεγάλη Πέμπτη είχαν διέλθει στο ρεύμα από Αθήνα προς Πάτρα, 6.000 οχήματα. Η μείωση σε σχέση με την αντίστοιχη εποχή το 2019, προ κορωνοϊού είναι όπως επισημαίνεται, 70% και σε σχέση με την προηγούμενη Πέμπτη 8% κάτω.

Από τα διόδια του Ρίου από τα μεσάνυχτα ως τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, στο ρεύμα προς Πάτρα είχαν περάσει 2.250 οχήματα όταν την προηγούμενη Πέμπτη στο ίδιο διάστημα ήταν 2.100.

Από τα διόδια του Ζευγολατιού ς από τα μεσάνυχτα ως τις 12 χθες το μεσημέρι στο ρεύμα προς Πάτρα, καταγράφηκαν 2.400 οχήματα. Την προηγούμενη Πέμπτη στο αντίστοιχο διάστημα ήταν 2.300.

Στα διόδια του Ελαιώνα στο ρεύμα προς Πάτρα, από τα μεσάνυχτα ως τις 12 το μεσημέρι, είχαν διέλθει 2.100 οχήματα και αντιστοίχως την προηγούμενη Πέμπτη 1.900 Ι.Χ.
Περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας στο δίκτυο της Πατρών – Κορίνθου αλλά και της Τροχαίας Πατρών στο δίκτυο της Πατρών – Πύργου θα βρίσκονται επί ποδός μέχρι και την Τρίτη του.

(*στοιχεία από εφημερίδα Γνώμη)

Οι περισσότεροι έλεγαν είτε πάνε στην επαρχία για παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένο συγγενικό τους πρόσωπο, ενώ αρκετοί έλεγαν ότι πάνε σε ιδιώτη γιατρό στην επαρχία!
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε την περασμένη εβδομάδα, προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για αναίτιες μετακινήσεις και 500 ευρώ για ψευδή παραστατικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις