Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βαρύ το κλίμα για τον πρίγκιπα Χάρι: Η τιμωρία που του επιφύλασσαν για τη ζημιά που έκανε

Βαρύ το κλίμα για τον πρίγκιπα Χάρι: Η τ...

Ποιοι αγνόησαν εντελώς τον πρίγκιπα Χάρι

Μπορεί στις κάμερες και τις φωτογραφίες να φάνηκε ότι όλα πήγαν καλά και όλοι κράτησαν τα προσχήματα κατά τη διάρκεια του τελευταίου αντίο στον πρίγκιπα Φίλιππο, ωστόσο η παρουσία του πρίγκιπα Χάρι μετά από όλα όσα είπε για τη βασιλική οικογένεια στην συνέντευξή του στην Όπρα, δεν χαροποίησε καθόλου τα μέλη του παλατιού.

Κανείς δεν τον υποδέχτηκε ιδιαίτερα θερμά, ενώ κάποιοι τον "τιμώρησαν" αντιμετωπίζοντάς τον με περιφρόνηση και ψυχρότητα. Λογικά θα ήταν προετοιμασμένος για μια τέτοια υποδοχή.

Κάποια μέλη της οικογένειας δεν του μίλησαν καθόλου, όπως αναφέρουν νέα δημοσιεύματα, και προφανώς το ρήγμα θα αργήσει να κλείσει στις σχέσεις Χάρι και βασιλικής οικογένειας αφού υπάρχουν άνθρωποι στο παλάτι που αισθάνονται θυμωμένοι, πληγωμένοι και είναι "πολύ διστακτικοί" με τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ.

"Κανείς δεν πρέπει να υποτιμήσει τη ζημιά που υπέστη η βασιλική οικογένεια από τη συνέντευξή τους στην Οπρα Γουίνφρεϊ. Το γεγονός ότι έφυγαν είναι λυπηρό αλλά δεν θα ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα αν το είχαν κάνει με διαφορετικό τρόπο. Η συνέντευξη ήταν ντροπή από όλες τις απόψεις. Όχι μόνο για όσα είπαν ο Χάρι και η Μέγκαν -για τη βασιλική οικογένεια. Αλλά και ο τρόπος με τον οποίο επιτέθηκαν σε ανθρώπους που εργάστηκαν για αυτούς και προσπάθησαν να τους στηρίξουν".

Ποιοι αγνόησαν εντελώς τον πρίγκιπα Χάρι
Η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Έντουαρντ αλλά και η σύζυγός του Σόφι, λέγεται ότι ήταν αυτοί που δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα με τον Χάρι, καθώς θεωρούν πολύ σημαντικό σφάλμα εκ μέρους του την άμεση επίθεση που έκανε στη μοναρχία, δυσφημίζοντας την οικογένειά του σε όλο τον κόσμο.

"Υπάρχει μια βαθιά αίσθηση προστασίας της βασίλισσας και δυσαρέσκειας απέναντι στον Χάρι. Δεν τον συμπαθούν μετά από όσα εκείνος και η Μέγκαν είπαν στην Όπρα" ανέφερε μια πηγή από το παλάτι.

Να θυμίσουμε εδώ, ότι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν την αποκαλυπτική συνέντευξη του ζεύγους στην Όπρα, η πριγκίπισσα Άννα φέρεται να είναι αυτή που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του γιου του ζευγαριού.


Η ίδια όχι μόνο δεν έσπευσε αν απολογηθεί αλλά δεν του έδωσε καν σημασία και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της. Βέβαια, η πριγκίπισσα Άννα, η οποία ήταν η μόνη γυναίκα που περπάτησε πίσω από το φέρετρο του πατέρα της, ήταν τόσο φορτισμένη αποχαιρετώντας τον αγαπημένο της πατέρα που τίποτα άλλο δεν είχε σημασία.

Το σίγουρο είναι αν και είδαμε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ να συνομιλούν με τον Χάρι μετά την κηδεία, τα μέλη της οικογένειας είναι πολύ εκνευρισμένα μαζί του και όλοι τους είναι ενωμένοι στηρίζοντας την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία στα 95 της βιώνει δύσκολες στιγμές έχοντας αποχαιρετήσει τον σύζυγό της και βλέποντας την οικογένειά της να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Βασιλική ανωτερότητα: Πώς η Κέιτ Μίντλετον αποστόμωσε τη Μέγκαν Μαρκλ - Η διπλωματική "απάντηση"
Η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου ήταν μια ευκαιρία για τα εγγόνια του πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να δείξουν ότι το αίμα νερό δεν γίνεται αν και κράτησαν αποστάσεις ασφαλείας, μέχρι που η Κέιτ Μίντλετον έβαλε το χέρι της για να τους ενώσει.

Τα δυο αδέλφια στάθηκαν συγκινημένα πίσω από την πομπή με το φέρετρο του παππού τους, μια εικόνα που θύμισε την ημέρα που οι δυο τους στάθηκαν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους, πριν από 24 χρόνια, έχοντας τον πρίγκιπα Φίλιππο στο πλευρό τους.

Πλαισιωμένα από τον πατέρα τους και τους άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, στάθηκαν συγκινημένα πίσω από το ειδικά διαμορφωμένο Land Rover που μετέφερε το φέρετρο του παππού τους, σκεπασμένο με την προσωπική σημαία του Δούκα του Εδιμβούργου, η οποία είχε και την ελληνική σημαία, περιλαμβάνοντας τέσσερα ξεχωριστά τμήματα.

Τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν πολύ φορτισμένοι και αυτό ήταν ξεκάθαρο. Όπως ήταν γνωστό, οι δυο τους δεν στάθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο κατά τη διάρκεια της πομπής, αλλά τοποθέτησαν ένα άλλο μέλος της οικογένειας ανάμεσά τους.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήθελε να κρατήσει απόσταση από τον αδελφό του
Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν αυτή που αποφάσισε να χωρίσει τα δύο αδέλφια, προκειμένου να δώσει ένα μήνυμα στον κόσμο, ότι δεν είναι όλα καλά ξαφνικά στην οικογένεια, μετά από τα όσα είπε ο Χάρι και η σύζυγός του στη συνέντευξη με την Όπρα, αλλά επρόκειτο για μια προσωρινή ανακωχή, λόγω της κηδείας.

Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν το πρίγκιπα Γουίλιαμ να είναι αυτός που ζήτησε να κρατηθούν αποστάσεις από τον αδελφό του, κάτι που έγινε.

H Kέιτ Μίντλετον "έσπασε" τον πάγο και έδωσε απάντηση στη Μέγκαν Μαρκλ
Ωστόσο, η απόσταση ανάμεσα στα δύο αδέλφια δεν κράτησε πολύ, αφού μετά το τέλος της κηδείας και ενώ τα μέλη της οικογένειας έφευγαν από την εκκλησία με τα πόδια, ο πρίγκιπας Χάρι ήταν μόνος του και πολύ αμήχανος. Δίπλα του ήταν η Κέιτ και πίσω του ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Όλοι μαζί μίλησαν με τον ιερέα για την κηδεία.

Όταν όλοι άρχισαν να απομακρύνονται από την εκκλησία, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έφυγε πρώτος, μάλλον για να αποφύγει τον αδελφό του, ωστόσο η Κέιτ δεν του έκανε τη χάρη.

Η σύζυγός του Γουίλιαμ, περίμενε τον αμήχανο πρίγκιπα Χάρι για να φύγουν όλοι μαζί και αυτό φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

Έτσι ο Χάρι άρχισε να μιλάει με την Κέιτ ενώ λίγα βήματα μετά ενώθηκαν με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Η αγαπημένη τριάδα, που ήταν αχώριστη πριν την έλευση της Μέγκαν Μαρκλ στη ζωή του Χάρι, έσπασε για λίγο τον πάγο και είχαν όλοι μαζί μια σύντομη συζήτηση.

Και η Κέιτ, την οποία η Μέγκαν Μαρκλ κατηγόρησε οτι την έκανε να κλάψει παραμονές του γάμου της, έδειξε ότι έχει βασιλική ανωτερότητα και δεν ασχολείται με μικρότητες.

Ακόμα στην ίδια συνέντευξη, η Μέγκαν είχε αποκαλέσει την Κέιτ 'waity Katie' (όπως την αποκαλούσαν βρετανικά ΜΜΕ επειδή περίμενε πολλά χρόνια μέχρι να την παντρευτεί ο Γουλίαμ), θέλοντας να τονίσει ότι η δική της περίπτωση ήταν χειρότερη σε σχέση με την επίθεση που δέχτηκε από τον βρετανικό τύπο.

Ωστόσο, η Κέιτ έδειξε με διπλωματικό τρόπο και χάρη, ότι δεν δίνει σημασία σε πικρόχολα σχόλια που δεν υπήρχε λόγος να γίνουν.

 

 

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight