Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ημερίδα Δημοκριτείου Πανεπιστημίου και Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα: «Οι αντιλήψεις των μελών ΔΕΠ για το διδακτικό τους έργο»

Ημερίδα Δημοκριτείου Πανεπιστημίου και Π...

Διαδικτυακή

Διαδικτυακή Ημερίδα αποτέλεσμα συνεργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανεπιστημίου Θράκης πραγματοποιείται σήμερα, 16 Απριλίου 2021 και ώρα 11.00 – 13.30 με θέμα: «Οι αντιλήψεις των μελών ΔΕΠ για το διδακτικό τους έργο». Ειδικότερα τα Γραφεία Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (ΓΡΑΔΙΜ) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Πατρών, στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας που έχουν συνυπογράψει, διοργανώνουν τη δεύτερη κοινή Ημερίδα.

Στη διαδικτυακή Ημερίδα με το προαναφερόμενο θέμα  θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας, που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2020 μεταξύ των μελών των δύο Πανεπιστημίων στο πλαίσιο της Πράξης «Νέοι Ερευνητές» (ΕΣΠΑ 2014-2020). Μετά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας θα ακολουθήσει συζήτηση. Όσοι/ όσες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την Ημερίδα θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο https://docs.google.com/forms/ d/e/ 1FAIpQLSfZALUEikCDrQJUNSmwPN_ KrMv8Y5gcIYBo229z-hmqoOnNYw/ viewform, προκειμένου να τους αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις