Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστήμιο Πατρών: Εγκρίθηκε από τον ΕΛΚΕ, η ενίσχυση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών χωρίς δίδακτρα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Εγκρίθηκε από τον Ε...

Καθώς και η επιδότηση διοργάνωσης Συνεδρίων

Η Επιτροπή Ερευνών του ΕΛΚΕ στην συνεδρίαση της 14ης Απριλίου 2021, ενέκρινε: α) τη χρηματοδότηση του συνόλου των αιτήσεων (ποσό 36.000 ευρώ) για ενίσχυση των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών χωρίς δίδακτρα (νέα δράση 3.23 του προϋπολογισμού 2021).

Οι αιτήσεις και εγκρίσεις αφορούσαν τα Π.Μ.Σ. των ακολούθων Τμημάτων: Μαθηματικό (2 προγράμματα), Χημείας (2 προγράμματα), Φυσικής (2 προγράμματα), Θεατρικών Σπουδών, Ιατρικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Γεωλογίας, Πολιτικών Μηχανικών, Ιστορίας & Αρχαιολογίας, Προσχολικής Αγωγής, Φιλολογίας και Βιολογίας.


β) οικονομική ενίσχυση για την εξ’ αποστάσεως διοργάνωση τριών (3) Συνεδρίων και τεσσάρων ( 4 ) Ημερίδων (ποσό 3.840 ευρώ) του Πανεπιστημίου Πατρών. Αιτήματα για εκδηλώσεις με φυσική παρουσία δεν εξετάστηκαν στη παρούσα χρονική στιγμή, λόγω των περιορισμών της υφιστάμενης υγειονομικής κατάστασης. Η ενίσχυση των Συνεδρίων προϋποθέτει την αναφορά ευχαριστιών και την καταγραφή του Πανεπιστημίου Πατρών ως χορηγού. Στην περίπτωση πρόβλεψης εξόδων εγγραφής, η οικονομική ενίσχυση είναι υποχρεωτικό να εξασφαλίσει την, χωρίς κόστος, συμμετοχή φοιτητών (ισόποση με την ενίσχυση) του Ιδρύματος μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις