Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η πολυαναμενόμενη ταινία "Ο Άνθρωπος του Θεού" συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Μόσχας

Η πολυαναμενόμενη ταινία "Ο Άνθρωπο...

Στο διαγωνιστικό μέρος -Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 29/4/2021

Η πολυαναμενόμενη ταινία της Yelena Popovic "Ο Άνθρωπος του Θεού" με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη στο ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, επιλέχθηκε όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση για να συμμετάσχει στο διαγωνιστικό τμήμα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα, 22-29 Απριλίου 2021.

Η φεστιβαλική πρεμιέρα στην Ορθόδοξη Ρωσία είναι η πρώτη στάση του διεθνούς ταξιδιού της φιλόδοξης αυτής ταινίας για τον γεμάτο δυσκολίες βίο του Αγίου Νεκταρίου και το μεγαλείο της ψυχής του, καθώς κι άλλες χώρες έχουν εκδηλώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα δικαιώματα κινηματογραφικής διανομής της διεθνούς παραγωγής στην οποία συμμετέχουν, εκτός από Έλληνες ηθοποιούς της πρώτης γραμμής, και ο Mickey Rourke καθώς και ο Alexander Petrov.

Παραγωγή: Simeon Entertainment, View Master Films

Παραγωγή  σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος o Γραικός, την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, την Eurogroup Ltd.

Mε την υποστήριξη των:  Deep Dream, Ingenuity-FO, NP Ασφαλιστική, Ασφάλειαι Μινέττα, ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας).

Τις διεθνείς πωλήσεις της ταινίας έχει αναλάβει η Pinnacle Peak Pictures (Pure Flix/Quality Flix).

Τέλος να αναφέρουμε πως στην Ελλάδα η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2021 από την Feelgood Entertainment και μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί λόγω covid-19.

H φωτογραφία έχει credit: Μαριλένα Αναστασιάδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture