Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκπαιδευτική άδεια χρήσης για τα προϊόντα της MATLAB απέκτησε το Πανεπιστήμιο Πατρών

Εκπαιδευτική άδεια χρήσης για τα προϊόντ...

Τι περιλαμβάνει

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, στο πλαίσιο της τηλε-εκπαίδευσης λόγω COVID-19, εξασφάλισε εκπαιδευτική άδεια χρήσης για τα προϊόντα της "Mathworks" (MATLAB Campus Wide License), η οποία περιλαμβάνει:

την κεντρική εφαρμογή (MATLAB),
όλα τα πρόσθετα (addons),
το MATLAB Grader και
το Matlab Academic Online Training Suite (εκπαιδευτική πλατφόρμα online training).
Η συγκεκριμένη άδεια είναι για απεριόριστο αριθμό χρηστών με ισχύ έως 30 Ιουνίου 2022. Η αδειοδότηση θα γίνεται μέσω δικτυακού τόπου που κατασκευάζει η Mathworks ειδικά για το Πανεπιστήμιο Πατρών και η ταυτοποίηση θα γίνεται από τις υποδομές του Πανεπιστημίου Πατρών.


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Διαδικτυακό Σεμινάριο της  Κοινωνικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα: «Υποστηρικτική Τεχνολογία στην καθημερινότητα και την εκπαιδευτική ζωή των ΑμεΑ»


Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομιλίες πραγματοποιήθηκε στις 31/3/21, ένα εξαιρετικά σημαντικό  διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Υποστηρικτική Τεχνολογία στην καθημερινότητα και στην εκπαιδευτική ζωή των ΑμεΑ» από την Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητής Ιατρικής, κ. Μάρκος Μαραγκός, ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε τη σημαντικότητα κάθε μέσου ώστε η καθημερινότητα και η εκπαίδευση των ΑμεΑ να γίνει ευκολότερη και ομορφότερη. Και αυτό, τόνισε, ότι θα επιτευχθεί με την ευαισθητοποίηση όλων μας να αυξήσουμε τα μεγέθη της προσφοράς μας σε όποιους από τους συνανθρώπους μας χρειάζονται τη στήριξή μας. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το Σεμινάριο:
https://socialwelfare.upatras. gr/diadiktyako-seminario-31- martioy-2021-y/?fbclid= IwAR1MEeMoWjMbuqybvbrUIXOdRK_ FvAMiFKs5MQL8HRKNtLp- 6hfIS1vdBGI 

 

  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις