Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ήττα των Καλαβρύτων και οικονομικές ισορροπίες

Ήττα των Καλαβρύτων και οικονομικές ισορροπίες

Της Αγγελικής Ανυφαντή

Πέρασε ένας και πλέον χρόνος, από τότε που ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, υπέγραψε το Προεδρικό Διάταγμα, σύμφωνα με το οποίο, η έναρξη της Επανάστασης του 1821, έγινε στη Μάνη και άρα όχι στα Καλάβρυτα.

-Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θ. Παπαδόπουλος, φαίνεται ότι δεν ενοχλήθηκε από αυτήν την εξέλιξη και κράτησε μία ετήσια παρατεταμένη σιωπή.

-Στην φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας, δεν πρωτοστάτησε όπως συνέβαινε ανέκαθεν. Απεναντίας, παρήλασε στα μετόπισθεν, ένα κακέκτυπό του.

Το γεγονός αυτό, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αρχικά από Καλαβρυτινούς πολίτες και στη συνέχεια από συλλόγους και φορείς της περιοχής.

-Η οργή των πολιτών, έσυρε μετά από δέκα ημέρες,το Δήμαρχο Παπαδόπουλο στο δημοτικό συμβούλιο, όπου τοποθετούμενος επιχείρησε μετατόπιση των ευθυνών και...πέταξε το μπαλάκι στη Βουλή, να τοποθετηθούν τα κόμματα για τα παραπάνω γεγονότα.

Αυτό που έκανε αρνητική εντύπωση, είναι ότι ο κ. Παπαδόπουλος, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει την αυτοκριτική του και να αναλάβει τις ευθύνες του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ... ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ

- Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων Θεόδωρος Νασιώτης, σε μία ανάρτησή του πριν από δύο ημέρες, στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης, κατέφυγε σε μία απέλπιδα προσπάθεια να υπερασπιστεί την απραξία του κ. Παπαδόπουλου, υποστηρίζοντας το πρωτάκουστο, πως "ο Δήμαρχος καλώς πράττει και κρατάει λεπτές ισορροπίες, για να μην υπάρξουν οικονομικές και άλλες επιπτώσεις στα Καλάβρυτα"!!

Μάλιστα ο κ. Νασιώτης, όπως διαπίστωσαν όσοι παρακολούθησαν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, έκανε κάθε προσπάθεια να κάμψει και να αποτρέψει, οποιαδήποτε κριτική για τον δήμαρχο.

-Ωστόσο, από τις τοποθετήσεις των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων,διατυπώθηκε κατά κόρον, ότι τα Καλάβρυτα και η ιστορία τους, υπέστησαν,μεγάλη ΗΤΤΑ και αποδόθηκαν ευθύνες στη δημοτική αρχή που δεν αντέδρασε έγκαιρα.
Κατόπιν όλων αυτών, τη λύση καλείται πλέον από τη δημοτική αρχή των Καλαβρύτων, να δώσει η Βουλή των Ελλήνων!!!!!!!!!!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις