Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αποκαλύψεις Καραχάλιου στο «Πατρινόραμα»: «Ήταν μεθοδευμένη η ήττα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη!»

Αποκαλύψεις Καραχάλιου στο «Πατρινόραμα»...

Στο τεύχος που κυκλοφορεί πανελλαδικά

«Ήταν μεθοδευμένη η ήττα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη!» υποστηρίζει ο Νίκος Καραχάλιος αμφισβητώντας την εγκυρότητα της εσωκομματικής επικράτησης Μητσοτάκη, μιλώντας στο περιοδικό «Πατρινόραμα» και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο, ενώ παράλληλα ο πρώην στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή επιτίθεται στον Σημίτη, που όπως λέει συγκυβερνά μέσω των «ορφανών» του στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπερασπίζεται το έργο Σαμαρά, λέγοντας ότι «παρέλαβε την Ελλάδα διαλυμένη -και αν δεν τον έριχναν- θα είχαμε ξεφύγει από τα Μνημόνια από το 2014».

«Ο κ. Μεϊμαράκης ήταν βέβαιο πως θα επικρατούσε σε αυτές τις εκλογές, γι’ αυτό και κάποιοι τράβηξαν τις πρίζες των computers όταν είδαν να ξεπερνάει το 55%. Σας θυμίζω ότι αφού είχε ξεκινήσει η ψηφοφορία, -αρκετές ώρες μετά- το σύστημα «έπεσε». Ακόμη δεν έχει αποδειχθεί το «γιατί» και το «πώς». Ξέρουμε μόνο το «ποιοί» είχαν την ευθύνη της μη διαχείρισης.

Μετά λοιπόν από αυτό το 2ο «εκλογικό πραξικόπημα» του Νοεμβρίου, έπρεπε να μεσολαβήσουν άλλοι 3 μήνες παρασκηνιακών παζαριών για να αναδειχθεί η νέα «ηγεσία». Ο κ. Μεϊμαράκης έβαλε πρώτα και πάνω από τον εαυτό του την αρχή της «Ενιαίας Παρατάξεως». Δηλαδή, αποφάσισε να αποδεχθεί το όποιο τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μην διασπαστούμε, όπως είχε συμβεί όλες τις άλλες φορές στο παρελθόν που είχαμε εκλογή αρχηγού χωρίς ξεκάθαρους κανόνες»

Μάλιστα στην ίδια συνέντευξη στο «Πατρινόραμα» κάνει λόγο για «εκλογικό πραξικόπημα»:

«Βρέθηκαν να εγγράφονται ξαφνικά και να ψηφίζουν σχεδόν ισάριθμοι στα εκλογικά κέντρα της Κηφισιάς και της Εκάλης με τα σαφώς πολυπληθέστερα του Περιστερίου και του Μετς. Πώς; Με τη μαζική εγγραφή Σημιτικών του ΠΑΣΟΚ και Ποταμίσιων, που αφού αλλοίωσαν τη βούληση των μελών της ΝΔ, τελικά μετάλλαξαν και τη φυσιογνωμία της. Σημερινός υπουργός ομολόγησε δημοσίως ότι ενεγράφη στο κόμμα μας, ενώ ήταν ήδη στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και δεν είχε προηγουμένως αποχωρήσει. Οφείλω όμως να αναγνωρίσω ότι ο κ. Μητσοτάκης υπήρξε συνεπής απέναντι στους εισοδίτες. Τους επιφύλαξε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στη «γαλάζια πολυκατοικία»

Αναφερόμενος στον Κώστα Σημίτη, υπογραμμίζει: «Δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός των Ιμίων, της Μαδρίτης, του Χρηματιστηρίου και της διαπλοκής να συγκυβερνά!» Να έχει παρκάρει τα ορφανά του σε εμάς και να συγκυβερνά με 22 υπουργούς στους 57 και 2 στους 3 Πρωθυπουργικούς Συμβούλους…»

Ταυτόχρονα ο Νίκος Καραχάλιος προεξοφλεί ότι «έρχεται το 4ο Μνημόνιο…», ενώ αποθεώνει Καραμανλή, Σαμαρά και Παυλόπουλο, λέγοντας ότι «εκφράζουν την εθνική γραμμή». Υποστηρίζει ότι η Ν.Δ. έχει υποστεί μετάλλαξη, ενώ προβλέπει ότι θα υπάρξει τουλάχιστον ένα νέο Κεντροδεξιό κόμμα στη Βουλή: «Θα έχει 27 Βουλευτές τον Οκτώβριο και θα είναι το 3ο κόμμα στο Κοινοβούλιο.»

Προαναγγέλλει μάλιστα ότι ετοιμάζει με τον Σάββα Καλεντερίδη και τις εκδόσεις ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ την έκδοση ενός αποκαλυπτικού βιβλίου: «Είναι ένα κείμενο παρέμβαση, ένα είδος ιστορικής αναδρομής. Ξεκινάει στην ταβέρνα του Μπαϊρακτάρη το 2004, γυρνάει πίσω στην Επανάσταση του 1821 και βλέπει την πορεία της Χώρας, μέσα από το πρίσμα της ερώτησης: «Τίς πταίει;».

Τέλος εκτιμάει ότι «ο κ. Μητσοτάκης θα υποχρεωθεί είτε από τον Ερντογάν μέσα στο καλοκαίρι να πάει σε πρόωρες εκλογές για τα εθνικά, είτε από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο μέχρι το Φθινόπωρο, για τα οικονομικά. Η πρώτη εξέλιξη θα αποτελεί μάλλον αποτέλεσμα κατάρρευσης της ενδοτικής γραμμής στα ελληνοτουρκικά, δραματική εξέλιξη και απευκταία για την Ελλάδα…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά