Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι έμποροι και πάνε Μαξίμου

Πάτρα: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι...

Πραγματοποιούν κινητοποίηση την ερχόμενη Τετάρτη στην πλ. Γεωργίου

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφασίστηκε κατά τη σύσκεψη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου με φορείς της πόλης και της Αχαϊας. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η έκδοση κοινού ψηφίσματος εναντίον της απόφασης για "μπλόκο" στο άνοιγμα του λιανεμπορίου στον νομό Αχαΐας, από τους φορείς που συμμετείχαν (Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμο Πατρέων, Επιμελητήριο, Ομοσπονδία, ΟΕΒΕΣΝΑ, Οικονομικό Επιμελητήριο, Εμπορικούς Συλλόγους της Αχαϊας, Εργατικό Κέντρο Πάτρας).

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση στην πλατεία Γεωργίου την Τετάρτη το απόγευμα στις 19:00.

Κατόπιν αυτού, όπως δηλώνει ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Μάκης Μακρής στο thebest, οι έμποροι σκοπεύουν να επανεξετάσουν τις κινήσεις τους. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους για επανέναρξη της δραστηριότητας του λιανεμπορίου την προσεχή Δευτέρα, θα μετάβουν στο Μαξίμου, ώστε να μεταφέρουν τα αιτήματά τους απευθείας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Δεν είναι δυνατόν να θεωρούν πως μπορούμε να επιβιώσουμε με τα 1.000 ευρώ που προσφέρουν ως έκτακτη ενίσχυση" μας ανέφερε ο κ. Μακρής. "Δεν θέλουμε ελεημοσύνες, τη δυνατότητα να δουλέψουμε όπως όλη η υπόλοιπη Ελλάδα θέλουμε. Δεν είμαστε ειδικοί να κρίνουμε τα επιδημιολογικά δεδομένα, ωστόσο είναι αδιανόητο να ανοίγει η Αττική και όχι η Αχαΐα. Προφανώς άλλη σκοπιμότητα εξυπηρετεί αυτή η απόφαση και δεν είναι βασισμένη στα επιδημιολογικά δεδομένα.", μας εξηγεί ο κ. Μακρής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις