Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Ώρα Πατρών ζητά σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για το λιανεμπόριο

Η Ώρα Πατρών ζητά σύγκληση του δημοτικού...

Επιστολή Ρώρου στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Την ακόλουθη επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την άμεση συνεδρίαση για το λιανεμπόριο: 

«Κύριε πρόεδρε

Η παράταξή μας Ώρα Πατρών παρακολουθεί με έκδηλη αγωνία το αλαλούμ της διαχείρισης της κυβέρνησης με το άνοιγμα-κλείσιμο της αγοράς.

Η απόφαση Παρασκευή βράδυ να μην ανοίξουν Αχαΐα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη δείχνει, ότι διαχείριση έχει ξεφύγει εντελώς.

Ο εμπαιγμός σε ένα πολύπαθο κλάδο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εμπόρων, εστίασης, εμποροϋπαλλήλων που είναι τρεις μήνες και πλέον με κλειστά καταστήματα και ανεπαρκή οικονομική βοήθεια, που δεν φτάνει ούτε προφανώς για την συνέχιση των επιχειρήσεων αλλά ακόμα και το ελάχιστο για την επιβίωση των οικογενειών τους.

Τα χειμωνιάτικα εμπορεύματα έμειναν απούλητα στο ράφι. Χρήματα δεν υπάρχουν για τα ανοιξιάτικα και όλα αυτά έχουν συντελέσει ο εμπορικός κόσμος να βιώνει την απόλυτη τραγωδία. Παίζουν με τις ζωές χιλιάδων οικογενειών.

Η κυβέρνηση έστειλε τον κ. Πέτσα στην Πάτρα να λειτουργήσει ως αμορτισέρ στις κλιμακούμενες αντιδράσεις και συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Πελετίδη.

Επειδή ο νομός και η πόλη έχει τεθεί υπό διωγμόν από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η παράταξή μας Ώρα Πατρών σας καλεί να συγκαλέσετε άμεσα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ει δυνατόν τη Δευτέρα 5/4/21 με τη συμμετοχή των φορέων της υγείας και των φορέων των παραγωγικών δυνάμεων της πόλης μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις