Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Αρχίζει την Τετάρτη ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών

Αχαΐα: Αρχίζει την Τετάρτη ο εμβολιασμός...
Χριστακόπουλος Θάνος

ΔΕΙΤΕ τι διαδικασία που ακολουθείται

Ξεκινάει από την Τετάρτη ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών στην Αχαΐα. Ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών θα γίνεται καθημερινά από τα εμβόλια που θα μένουν αδιάθετα από άλλες κατηγορίες πολιτών που είτε ακύρωσαν το ραντεβού τους, είτε δεν κατάφεραν να προσέλθουν για να εμβολιαστούν.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ήδη δημιουργείται κοινή λίστα ενδιαφερομένων δασκάλων-νηπιαγωγών και καθηγητών από την οποία θα αντλούνται όσοι θα μπορούν να εμβολιαστούν. Η κλήση τους θα γίνεται καθαρά με μόνο κριτήριο της ηλικία τους και οι εκπαιδευτικοί του Νομού έχουν ήδη αρχίσει να εκδηλώνουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Καθημερινά ο ΕΟΔΥ θα ενημερώνει την επιτροπή που έχει συσταθεί για τον αριθμό των αδιάθετων εμβολίων στα εμβολιαστικά κέντρα της Πάτρας και της Χαλανδρίτσας.

Αμέσως τα μέλη της επιτροπής θα ενημερώνουν τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται πιο ψηλά στη λίστα και αυτοί θα μπορούν, αυθημερόν, να προσέρχονται για να εμβολιαστούν. Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να προσέλθουν δεν θα χάνουν στη σειρά τους αλλά θα παραμένουν στην κορυφή της σχετικής λίστας μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη για εκείνους ημερομηνίας.

Ήδη, σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα, υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από καθηγητές της περιοχής, κάποιος μάλιστα έχουν ήδη προσκομίσει την σχετική υπεύθυνη δήλωση που απαιτείται. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις