Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαμός on air με τον Λουράντο: «Ντροπή σας, φύγετε τώρα από το φαρμακείο μου»

Χαμός on air με τον Λουράντο: «Ντροπή σα...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΗΜΕΡΑ» μεταξύ των παρουσιαστών και του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κώστα Λουράντου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να ζητήσει να αποχωρήσουν από το φαρμακείο του, ο ρεπόρτερ και το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού.
«Παραποιείτε τις εκφράσεις μου, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Θα σας απαντήσω αν και δεν είχα διάθεση να συζητήσω με τον ΣΚΑΪ, σχετικά με τις επιφυλάξεις μου για τα self test. Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα. Σηκωθείτε και φύγετε από το χώρο που σας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή, ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου. Αυτά που κάνατε το βράδυ, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας. Άντε γεια σας» είπε χαρακτηριστικά.

«Να με ακούσετε και αυτό που θα πω δεν αφορά εσάς προσωπικά. Σαν σταθμός έχετε πολύ χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε σε μένα τον λόγο, όταν χθες σαν κανάλι λοιδορούσατε κι εμένα και το φαρμακείο μου με απαράδεκτες εκφράσεις» ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του και συνέχισε: «Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα σχεδιασμό του σταθμού σας».

«Όταν ο σταθμός σας κάνει ένα σχόλιο για εμένα ότι είμαι παλιάς κοπής, εγώ εκπροσωπώ τον κλάδο μου, και έχει προσφέρει στον τομέα της υγείας» είπε, ενώ ερωτηθείς για τις αποζημιώσεις για τα τεστ, διευκρίνισε πως εξέφρασε ανάγκη για αποζημίωση για τα τεστ τα μοριακά, όχι τα self test.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις