Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Speedy Nobacco: ό,τι παραγγείλεις έρχεται σε 2 ώρες στην πόρτα σου, με 1 κλικ!

Speedy Nobacco: ό,τι παραγγείλεις έρχετα...

Στην Πάτρα η πρωτοποριακή υπηρεσία express delivery on-line αγορών από τη Nobacco

 «Θα έρθει την ημέρα που μου υποσχέθηκαν;» «Θα προλάβουν την παραγγελία μου προτού ξεμείνω;» «Ελπίζω να έρθει πριν τα γενέθλια του φίλου μου»… Πόσες φορές δεν έχετε πιάσει τον εαυτό σας να μετρά τις μέρες ή και τις ώρες μέχρι να παραλάβετε την on-line αγορά σας; Είναι γεγονός άλλωστε ότι τους τελευταίους μήνες η μάχη του ηλεκτρονικού εμπορίου, με «τρόπαιο» την προτίμηση του καταναλωτή, δε δίνεται μόνο στα πεδία των τιμών, των προσφορών ή της διαθεσιμότητας, αλλά και σε αυτό της γρήγορης και έγκαιρης παράδοσης. Για τη Nobacco η πρόκληση αυτή φαίνεται να κερδίζεται, και μάλιστα στην πιο απαιτητική «πίστα», αυτή της παράδοσης μέσα σε 2 ώρες!

«5 μήνες μετά το λανσάρισμα του “Speedy Nobacco”, της υπηρεσίας express delivery, μπορούμε να πούμε ότι σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό τηρήσαμε την υπόσχεση που δώσαμε, δηλαδή από το τελευταίο κλικ της παραγγελίας στην πόρτα σου σε 2 ώρες», μας λέει η Ανθή Μπουκουβάλα, Project Manager της Nobacco. Και τα στοιχεία που μας δείχνει το επιβεβαιώνουν: το 84% των παραγγελιών με την επιλογή του Speedy Nobacco παραδόθηκαν μέσα σε 2 ώρες. Μάλιστα 4 στις 10 παραγγελίες (39%) έφτασαν στο μισό και λιγότερο χρόνο, δηλαδή το πολύ σε 1 ώρα! «Και να σκεφθεί κανείς ότι το “λανσάρισμα” της υπηρεσίας έπεσε πάνω σε μια περίοδο με επαναφορά του lockdown, Black Friday, εκπτώσεις, γιορτές, κλειστούς δρόμους, ακραία καιρικά φαινόμενα… Στόχος μας είναι τουλάχιστον 9 στις 10 αγορές με Speedy Nobacco να εκτελούνται αυστηρά μέσα στο 2ωρο… Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν βρήκαμε τους πελάτες μας στο χώρο που είχαν δηλώσει, γιατί μας είπαν μετά πώς δεν πίστευαν ότι θα μπορούσαμε να παραδώσουμε μέσα σε 2 ώρες!».

 

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μετρά τι λένε οι χρήστες του Speedy Nobacco. Και τα αποτελέσματα είναι αν μη τι άλλο ενθαρρυντικά: σύμφωνα με το Nobacco Consumer Research & Analysis Unit, το 88% δηλώνει αρκετά έως πολύ ικανοποιημένο από την υπηρεσία 2ωρης παράδοσης ενώ ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό, το 93%, δήλωσε ότι σκοπεύει να την ξαναχρησιμοποιήσει ή την έχει χρησιμοποιήσει πάνω από μια φορά.

«Είμαστε πολύ προσεχτικοί στις περιοχές που κάθε φορά εντάσσουμε στο δίκτυο του express delivery», σημειώνει η κ. Μπουκουβάλα, προαναγγέλλοντας ότι, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, το «Speedy Nobacco» θα εξυπηρετεί από τα μέσα Μαρτίου και την Πάτρα. «Οι πελάτες μας θα  μπορούν να επιλέγουν την 2ωρη παράδοση σε 5 περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Πάτρας - Βραχναιϊκα, Ρίο, Γλαύκος, Περιβόλα και Σαραβάλι - όπως ακριβώς το έχουν κάνει μέχρι σήμερα χιλιάδες καταναλωτές μέσω του nobacco.gr».

Οι πιστές και οι πιστοί του ατμίσματος μπορείτε λοιπόν να προσέλθετε εδώ, για να δείτε ποιες περιοχές εξυπηρετούνται και να δοκιμάσετε την εμπειρία της άμεσης εξυπηρέτησης στον χώρο σας από την κορυφαία ελληνική εταιρεία εναλλακτικών στο κάπνισμα λύσεων!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight