Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατέρας 10χρονης: Δεν θυμόταν πόσες φορές την κακοποίησε ο παράγοντας κολύμβησης

Πατέρας 10χρονης: Δεν θυμόταν πόσες φορέ...

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

O πατέρας της αθλήτριας που καταγγέλλει κακοποιούνταν σεξουαλικά από τα 10 της χρόνια από τον 74χρονο, σήμερα, άνδρα, ο οποίος δρούσε ανενόχλητος στο Κολυμβητήριο του Περιστερίου, περιέγραψε στο MEGA όλα όσα βίωσε η κόρη του και πώς ο συγκεκριμένος παράγοντας της κολύμβησης κατηγορείται ότι προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια, ανάμεσά τους και το δικό του.

Η μαρτυρία του συγκλονίζει, ενώ και ο ίδιος αισθάνεται τύψεις και ενοχές για το γεγονός πως δεν είχε αντιληφθεί κάτι νωρίτερα. «Μου είχε πει ότι την είχε πειράξει μερικές φορές στο σπίτι του. Δεν θυμόταν πόσες, αλλά δεν ήταν μόνο μια. Την ρώτησα “πάνω από δέκα;”. Μου απάντησε πως ήταν μερικές φορές και έπειτα από δύο χρόνια, όταν ήταν 12, έγινε πάλι μια ή δυο φορές. Σταμάτησα να ρωτάω και πήγαμε κατευθείαν στην Αστυνομία.

Η κόρη μου μίλησε στην μητέρα της μόλις είδε στις ειδήσεις την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου. Διαβάζαν εκείνη την ώρα, ξέσπασε σε κλάματα και της περιέγραψε τι είχε συμβεί στην ίδια. Με πήρε η μαμά της τηλέφωνο και πήγα κατευθείαν από το σπίτι να μάθω τι έγινε. Όταν άρχισε να μου εξηγεί η γυναίκα μου, θόλωσα από τα νεύρα μου. Δεν μπορούσα να ακούσω λεπτομέρειες.

 Όταν πρωτογνωρίσαμε τον κατηγορούμενο το 2009, η κόρη μου ήταν έξι ετών. Εκείνος ήταν μέλος στο κολυμβητήριο, όπως μας είπε. Τον ξέρανε όλοι, περνούσε πολλές ώρες εκεί, είχε και χρονόμετρο. Δεν ξέρω τον ρόλο του ακριβώς, αλλά μας έλεγε όταν πάνε να ψηφίσουν, πήγαινε και εκείνος. Του μιλούσαν όλοι, όλο ρώταγε για τους χρόνους, τον προπονητή, πώς πάει η ομάδα, τα επόμενα βήματα.

Μιλούσε με όλους τους γονείς, ήταν πολύ κοινωνικός. Αυτός ήταν που μας πρότεινε να αρχίσει η μικρή κολύμβηση. Το συζητήσαμε ως οικογένεια και το αποφασίσαμε. Μας πρότεινε μάλιστα, να την πηγαινοφέρνει εκείνος, αν εμείς δεν μπορούσαμε, γιατί ήταν συνταξιούχος και είχε χρόνο. Από τότε, όταν δεν μπορούσα εγώ λόγω δουλειάς, τον πήγαινε πράγματι εκείνος, πολλές φορές και με άλλα κορίτσια.

Πολλές φορές η κόρη μου πήγαινε και στο σπίτι του για να την βοηθήσει με τα μαθήματα, αλλά ξέραμε ότι ήταν και η γυναίκα του εκεί. Δεν είχα φόβο, γιατί ήξερα ότι μεγάλωσε και δυο κορίτσια από τον δεύτερο γάμο του. Πού να φανταστώ τι θα γινόταν…

Τα τελευταία χρόνια δεν ήθελε να πάει καθόλου. Προτιμούσε να πηγαίνει με το λεωφορείο στο κολυμβητήριο. Την ρώτησα «τι γίνεται; Γιατί δεν πας μαζί του πια; Μήπως σε πείραξε; Έγινε κάτι;». Μου είπε «Όχι καθόλου. Αν ήταν, θα σου το έλεγα». Είπε κιόλας ότι πλέον έχει μεγαλώσει και προτιμά να πηγαίνει μόνη της κι έτσι το άφησα το θέμα. Εγώ φταίω. Θα έπρεπε να προσέχω πιο πολύ. Αλλά τι να προσέχω;

Εκείνον δεν τον έχω δει ούτε τυχαία από τότε που το έμαθα. Τη σύζυγό του την είδα μια φορά, όταν έφερνα την κόρη μου σπίτι. Ήταν έξω και πότιζε λουλούδια. Χαιρετηθήκαμε κανονικά, γιατί μου είχαν πει από την Aστυνομία να μη δώσω την εντύπωση πως γνωρίζω, μέχρι να συλληφθεί ο άντρας της».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις