Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σαράντα ημέρες χωρίς τον Νάσο

Σαράντα ημέρες χωρίς τον Νάσο

Κι όμως είναι ακόμη εδώ... και θα είναι πάντα

Πέρασαν 40 ημέρες από τον θάνατο του ιδρυτή του thebest.gr Nάσου Νασόπουλου. Σαράντα ημέρες που δεν είναι αρκετές για να απαλύνουν την βαριά αίσθηση της απώλειας για την οικογένειά του, τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Ο Νάσος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της 7ης Φεβρουαρίου βυθίζοντας στη θλίψη τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν- και ήταν πολλοί-, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην δημοσιογραφική οικογένεια της πόλης.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει εκείνο το απόγευμα της Κυριακής  ότι η μάχη που έδωσε με τόση δύναμη, τόσο αξιοπρέπεια και τόση πίστη στη ζωή, είχε χαθεί. Ότι ο Νάσος ο δικός μας, η «ψυχή» του thebest.gr, ο ιθύνων νους του, είχε πει το «αντίο» σε ηλικία μόλις 57 ετών πληγωμένος από τον καρκίνο τον οποίο προσπάθησε να αποκωδικοποιήσει μέσα από τη στήλη του «Ζώντας με καρκίνο». Μια στήλη που είναι ακόμη εδώ να μας θυμίζει έναν άνθρωπο χαρισματικό, ευφυή, βαθιά προοδευτικό, πρωτοπόρο και ευρηματικό που άνοιγε δρόμους και δεν τους περπατούσε ποτέ μονάχος.

Έναν άνθρωπο που μοιράστηκε ακόμη και την ασθένεια που του στέρησε τη ζωή…. Που έκανε την περιπέτεια δημιουργία και το δικό του κουράγιο, κουράγιο των πολλών.

Πέρασαν για μας σαράντα ημέρες χωρίς τον Νάσο, αλλά και μαζί με αυτόν.

Γιατί οι άνθρωποι που αγαπήσαμε και μας στιγμάτισαν δεν φεύγουν ποτέ πραγματικά. Και ο Νάσος είναι εδώ. Κάθεται στο γραφείο του και σχεδιάζει μαζί μας το επόμενο βήμα. Με το γνωστό του χαμόγελο, με την ακαταπόνητη όρεξή του, με τις ιδέες που προνομιακά τoν επισκέπτονταν, με το χιούμορ και την ευαισθησία του. Με το δυνατό του χέρι να σφίγγει πάντα το δικό μας στα δύσκολα. Με το αναντικατάσταστο "μπράβο" του στα καλά.

Είναι η παρακαταθήκη που παραλάβαμε, η Νεκταρία, ο Περικλής, ο Θάνος, οι συνάδελφοι, οι φίλοι...

Είναι εδώ μαζί μας, συνοδός και οδηγός. Όπως πάντα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις