Του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη
Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα το ετήσιο μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, που ήταν το πρώτο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας.
Ο Μανώλης Αγιομυργιαννάκης κατά την επιστροφή του από τους Αγίους Τόπους, όπου είχε πάει εκδρομή με τη σύζυγό του και άλλους Ηλείους, διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπηθεί από έναν άγνωστο μέχρι τότε ιό και η υγεία του βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Για περίπου 15 ημέρες έδωσε «μάχη» στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών για να κρατηθεί στη ζωή, όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε το πρωί της 12ης Μαρτίου.
Πηγή: patrisnews.com
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









