Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ - Εκπαιδευόμαστε Ασφαλείς

Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Υπολογιστών...

Πλήρες εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικό πακέτο

Η εκπαίδευση & πιστοποίηση σε βασικές γνώσεις πληροφορικής είναι αναγκαία, τόσο για τον δημόσιο τομέα, όσο και για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις. Με το προτεινόμενο πακέτο εκπαίδευσης & πιστοποίησης, οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τον Η/Υ και τις εφαρμογές του αποτελεσματικά, αυξάνοντας   σε μεγάλο βαθμό την παραγωγικότητά τους.

Η Practica, με πρώτο μέλημα τη διασφάλιση της υγείας των εκπαιδευομένων της, εισάγει τη νέα δράση – "Εκπαιδευόμαστε Ασφαλείς", δίνοντας στους υποψήφιους τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν εξ’ ολοκλήρου από το σπίτι τους χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, μέσω ενός πλήρους εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικού πακέτου.

Ποιες είναι οι απαραίτητες ενότητες εκπαίδευσης;  Οι ενότητες που διδάσκονται είναι αρχικά αυτές που απαιτούνται από το Ελληνικό Δημόσιο (ΑΣΕΠ) και είναι οι παρακάτω:

  1. Επεξεργασία Κειμένου (MS Word)
  2. Υπολογιστικά Φύλλα (MS Excel)
  3. Πληροφορίες & Επικοινωνίες (Internet)

Αν ο εκπαιδευόμενος επιθυμεί να ολοκληρώσει πλήρως την γνώση του στον χειρισμό Υπολογιστών και να αποκτήσει πιστοποίηση Γενικής Χρήσης Υπολογιστών τότε πρέπει να διδαχθεί και τις ενότητες:

  1. Βάσεις δεδομένων (MS Access)
  2. Παρουσιάσεις (MS PowerPoint)
  3. Χειρισμός και Διαχείριση Αρχείων (Windows)

Πως γίνεται η εκπαίδευση στο 'εκπαιδευόμαστε ασφαλείς;  Το πρόγραμμα παρέχεται με τη μέθοδο της online εξ’αποστάσεως εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα ο εκπαιδευόμενος εκπαιδεύεται εξ’ολοκλήρου από το σπίτι του, μαθαίνοντας μέσα από video, ασκήσεις και τεστ προσομοίωσης εξετάσεων, με τη βοήθεια του υπολογιστή του, προγραμματίζοντας ο ίδιος το ωράριο εκπαίδευσής του.

Με τον τρόπο αυτό, συνδυάζονται τα προτερήματα όλων των μεθόδων εκπαίδευσης καθώς :

  • Υπάρχει ευελιξία στο ωράριο παρακολούθησης των μαθημάτων, καθώς και στον αριθμό ωρών παρακολούθησης ανά ενότητα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που βολεύει τον κάθε εκπαιδευόμενο, ενώ δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ωρών παρακολούθησης για κάθε ενότητα (σε αντίθεση με το κλασσικό τμήμα).
  • Κάθε εκπαιδευόμενος μπορεί να επιμείνει σε όποιο εκπαιδευτικό αντικείμενο τον δυσκολεύει προβληματίζει, βλέποντάς το όσες φορές χρειαστεί
  • Προετοιμάζεται για τις εξετάσεις με τα τεστ προσομοίωσης
  • Εκπαιδεύεται με Ασφάλεια

Φορέας Εξέτασης & Πιστοποίησης

Η Practica είναι εξεταστικό κέντρο και διοργανώνει εξετάσεις της KeyCERT. Το πιστοποιητικό είναι αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας, είναι ισότιμο και αποδεκτό τόσο από το ΑΣΕΠ, όσο και τον ιδιωτικό τομέα. Μπορείτε  να δείτε την σχετική σελίδα του ΕΟΠΠΕΠ εδώ.

Ενδιαφέρομαι! Τί πρέπει να κάνω; Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Practica και να υποβάλλει Αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

                                                                                                                                                

Διευθύνσεις/Τηλέφωνα γραφείων

  • Πάτρα, Χίου & Σαντορίνης 4 τηλ. 2610 226652
  • Ιωάννινα, Σακελλαρίου 7 τηλ. 26510 77931
  • Κέρκυρα, Κανάλια τηλ. 26610 81270

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά