Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ο άθλος του Τhe Weeeknd, μια ολόκληρη χρονιά διαρκώς στο Billboard Hot 100!

Ο άθλος του Τhe Weeeknd, μια ολόκληρη χρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το τραγούδι «Blinding Lights» έγινε ένα mega hit- φαινόμενο στην Αμερική και διεθνώς

Τhe Weeeknd: O 31χρονος καναδός τραγουδοποιός, ερμηνευτής, παραγωγός αλλά και εκκεντρικός performer, με την πολύ ιδιαίτερη στυλιστικά φωνή, πέτυχε ένα τεράστιο κατόρθωμα για τη διεθνή μουσική βιομηχανία, Εγινε ο ο πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία του Billboard που μπόρεσε να βρεθεί για μια συνεχόμενη, ολόκληρη χρονιά στο Top 10 του «Billboard Hot 100» με ένα τραγούδι. Πολυβραβευμένος και δημοφιλέστατος, εξελίχθηκε σε super star την τελευταία πενταετία. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν πως έκανε το ντεμπούτο του ανώνυμα μέσω YouTube και αρχικά κατατάχθηκε στη σκοτεινή r&b κατηγορία, ώσπου να γίνει «πρώτο όνομα» αλλά και  boyfriend της Μπέλα Χαντίντ και της Σελένα Γκόμεζ.  Πρόσφατα μάγεψε τα πλήθη στο Super Bowl της Φλόριντα.

Συγκεκριμένα, ο The Weeknd κυριάρχησε στο Billboard  με το mega hit «Blinding Lights» καθώς ήταν  52 εβδομάδες εντός του Top 10 του «Billboard Hot 100» chart. Το  εν λόγω τραγούδι περιλαμβάνεται στο νέο album (special project) που κυκλοφορεί με τίτλο “The Highlights”, μια συλλογή που συγκεντρώνει 18 από τα αγαπημένα του τραγούδια:

”Save Your Tears”, ”Blinding Lights”, ”In Your Eyes”, ”Can’t Feel My Face”, ”I Feel It Coming” (With Daft Punk), ”Starboy” (With Daft Punk), ”Pray For Me” (With Kendrick Lamar), ”Heartless”, ”Often”, ”The Hills”, ”Call Out My Name”, ”Die For You”, ”Earned It” (Fifty Shades of Grey), ”Love Me Harder” (With Ariana Grande), ”Acquainted”, ”Wicked Games”, ”The Morning” και ”After Hours”.

Τέλος, ο The Weeknd ανακοίνωσε τη νέα του παγκόσμια περιοδεία για το 2022 με τίτλο «After Hours World Tour», της οποίας τα εισιτήρια έχουν ξεκινήσει ήδη να πωλούνται. Λέτε να έρθει και στα μέρη μας;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View