Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στα σκαριά κορωνοπάρτι στην τελική ευθεία Καρναβαλιού- Πώς γίνεται η συνεννόηση μέσω μηνυμάτων

Πάτρα: Στα σκαριά κορωνοπάρτι στην τελικ...

Το κρυφτό με την αστυνομία

Με τα κρούσματα να είναι αρκετά υψηλά και τα νέα περιοριστικά μέτρα να λαμβάνονται με γρήγορους ρυθμούς, προβληματισμός επικρατεί για τους νεαρούς που παρά την πανδημία του κορωνοϊού επιμενουν να κάνουν πάρτι κορωνοϊού.

Και στην Πάτρα, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του thebest για το Σαββατοκύριακο και την επόμενη τελευταία εβδομάδα του καρναβαλιού, διοργανώνoνται μέσω των social media τουλάχιστον δυο μεγάλα πάρτυ. Ο τρόπος απλός κι ανέξοδος.

Ένα άτομο δηλώνει μέσω μηνύματος σε ομάδα φίλων του οτι διαθέτει τον χώρο για το πάρτυ και αναζητά κάποιον να φέρει την ηχητική εγκατάσταση για τη μουσική δηλώνοντας οτι ο αριθμος των καλεσμένων είναι ανοιχτός αρκεί όλοι να φέρουν κάτι για ... ρεφενέ.

Σε γνώση του thebest είναι γνωστές δυο ανάλογες περιπτώσεις διοργάνωσης καρναβαλικών πάρτυ τις επόμενες ημέρες με αυτόν τον τρόπο και άγνωστο παραμένει αν υπάρχουν κι άλλα στα σκαριά.

Το ζητούμενο φυσικά για τους διοργανωτές και όσους τελικά αποφασίσουν να συμμετέχουν σε αυτά, είναι πόσο "κρυφα" θα μπορέσουν να κρατήσουν τα στοιχεία της διεύθυνσης και κατά πόσο θα  μπορέσουν να καλύψουν τα ίχνη τους για να μην γίνουν αντιληπτοί από την αστυνομία.

Κυνηγητό επί ... τούτου με την αστυνομία στο κέντρο της Πάτρας

Γνωστό στους κύκλους των νεαρών της πολης είναι επίσης το παιχνίδι του "κυνηγητού" με την αστυνομία τις ώρες που απαγορεύεται η κυκλοφορία. Παρέες νεαρών συγκεντρώνονται στις σκάλες και άλλα κεντρικά σημεία και περιμένουν την εμφάνιση των αστυνομικών που θέλουν να τους απομακρύνουν και να τους προτρέψουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Ακολουθεί "κυνηγητό' στο κέντρο της πολης προς ανεύρεση άλλου σημείου στο οποίο επίσης περιμένουν την εμφάνιση της αστυνομίας και ούτω καθεξής...

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις