Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Δημαρχείο Αιγιάλειας ο Χαράλαμπος Μπονάνος

Στο Δημαρχείο Αιγιάλειας ο Χαράλαμπος Μπονάνος

Στο επίκεντρο θέματα της περιοχής

O Aντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Δ/νσης Τεχνικών Έρχων Π. Φλωράτο και την επιστημονική του συνεργάτιδα Ράνια Σπυρίδωνος, επισκέφθηκαν την Τετάρτη το Δημαρχείο Αιγιαλείας προκειμένου να ενημερωθούν για διάφορα θέματα που απασχολούν το Δήμο.

Στη συνάντηση με το Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο και τους αντιδημάρχους Μαρία Γιδά, Μαρία Σταυροπούλου και Παναγιώτη Ανδριόπουλο, και  όπως αναφέρει η Περιφέρεια, έγινε μια γενική ανασκόπηση στα έργα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε όλη την έκταση του Δήμου, με κυριότερες αναφορές στη συντήρηση και βελτίωση οδών και σε απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, καθώς και σε στοχευμένα έργα όπως οι συντηρήσεις των οδών Αίγιο-όρια Αχαΐας, Πούντα-Καλάβρυτα, Ακράτα-Ζαρούχλα, Ποταμιά-Τσιβλός.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής για αγαστή συνεργασία με τους Δήμους της Περιφέρειας. Τέλος επιβεβαιώθηκε η αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο αίτημα του Δήμου Αιγιαλείας για παραμονή της έδρας της Σχολής Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο.

Στη συνέχεια ο κ. Μπονάνος  συνοδευόμενος από τους αντιδήμαρχους κ.  Χριστόπουλο και κ. Καραϊσκο ξεναγήθηκε στα έργα ανάπλασης του κέντρου του Αιγίου που πραγματοποιούνται μέσω ΕΣΠΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις