Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κύκλωμα κοκαϊνης στην Πάτρα: Ο έμπορος αυτοκινήτων και ο ιδιοκτήτης καφετέριας...

Κύκλωμα κοκαϊνης στην Πάτρα: Ο έμπορος α...

Μεγαλώνει ο κύκλος των ερευνών της αστυνομίας μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος

Επιχειρηματίας στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων είναι ο 59χρονος που συνελήφθη ως αρχηγός της σπείρας που εμπορευόταν κοκαϊνη και συνελήφθη μαζί με άλλους τρεις πατρινούς από την αστυνομία. Ο 59χρονος «εγκέφαλος» εντοπίστηκε στο κατάστημα που διατηρεί σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας.

Οι αστυνομικοί επίσης συνέλαβαν έναν 36χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας στην πόλη. Ο 36χρονος και άλλο ένα άτομο συνελήφθησαν στο καφε που διατηρεί ο πρώτος.

Σε κατ’ οίκον έρευνες βρέθηκαν 43,9 γραμμάρια κοκαΐνης διαμοιρασμένη σε 25 συσκευασίες, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές, 52 τμήματα νάιλον συσκευασιών, 3 κινητά τηλέφωνα και μαύρη ατζέντα με στοιχεία πελατών.

Στη λίστα με τις ιδιόχειρες σημειώσεις συμπεριλαμβάνονται τα στοιχεία τουλάχιστον 60 ατόμων, στα οποία οι διακινητές τους τελευταίους μήνες είχαν «σπρώξει» περισσότερα από 580 γραμμάρια κοκαΐνης.

*πληροφορίες: εφημερίδα Πελοπόννησος

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Πελοπόννησος" είχαν συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα ο 59χρονος το 1994, εντοπίστηκε στην Αθήνα έχοντας στην κατοχή του σχεδόν ένα κιλό κοκαΐνης προερχόμενη από την Κολομβία, ενώ το 2007 ο 36χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης για διακίνηση 2 κιλών ηρωίνης.

Στη λίστα με τις ιδιόχειρες σημειώσεις συμπεριλαμβάνονται τα στοιχεία τουλάχιστον 60 ατόμων, στα οποία οι διακινητές τους τελευταίους μήνες είχαν «σπρώξει» περισσότερα από 580 γραμμάρια κοκαΐνης, αξίας 46.000 ευρώ. Από αυτά 50 έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για αγορά και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις