Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χειρουργείται σήμερα ο πρώτος ασθενής της καρδιοθωρακοχειρουργικής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών

Χειρουργείται σήμερα ο πρώτος ασθενής τη...

Μετά τα χθεσινά επίσημα εγκαίνια

Χειρουργείται σήμερα ο πρώτος ασθενής της καρδιοθωρακοχειρουργικής κλινικής μετά την επαναλειτουργία της στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Ο κύριος Βασίλης υποδέχθηκε εμφανώς συγκινημένος τον υπουργό υγείας, τον διευθυντή της κλινικής, τους φορείς και το ιατρικό προσωπικό που εγκαινίασαν χθες επισήμως την κλινική και με αγωνία περίμενε την σημερινή έναρξη του χειρουργείου του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που ανοίγει η Κλινική κι έτσι δεν θα χρειαστεί να μετακινηθώ στην Αθήνα και φυσικά να πληρώσω από την τσέπη μου ένα σημαντικό ποσό για να γίνω καλά. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό το έργο που κάνατε» ανέφερε μεταξύ άλλων στον υπουργό Υγείας  ο πρώτος ασθενής του καρδιοθωρακοχειρουργικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

 «Ο κ. Βασίλης θα μπορέσει να ταξιδέψει υγιής σε λίγους μήνες και να δει τα παιδιά του που ζουν στη Σκωτία» ανέφερε ο καθηγητής Καρδιολογίας Περικλής Νταβλούρος ο οποίος έχει αντιμετωπίσει σε πρώτο στάδιο τον κ. Βασίλη και τον έχει προετοιμάσει κατάλληλα για την καρδιοχειρουργική επέμβαση.

*Με στοιχεία από εφημερίδα Πελοπόννησο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις