Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βόρεια Μακεδονία-Covid-19: Ξεπέρασαν τις 100.000 τα κρούσματα

Βόρεια Μακεδονία-Covid-19: Ξεπέρασαν τις...

12 νεκροί τις τελευταίες 24 ώρες

Έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού παρατηρείται και πάλι στη Βόρεια Μακεδονία, με τον αριθμό των κρουσμάτων να έχουν ξεπεράσει τις 100.000. Όπως ανακοινώθηκε από τις υγειονομικές αρχές της χώρας, κατά τις περασμένες 24 ώρες καταγράφηκαν 725 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην χώρα από την έναρξη της επιδημίας να ανέρχεται στις 100.632.

Ακόμη, 12 άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τη νόσο κατέληξαν τις τελευταίες 24 ώρες, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων να ανέρχεται στις 3.098.

Στο μεταξύ η μικρή αυτή βαλκανική χώρα των δύο εκατομμυρίων κατοίκων αδυνατεί ακόμη να προμηθευτεί εμβόλια κατά του κορωνοϊού, πέραν αυτών που της χορήγησε η Σερβία.

Σήμερα, η Βόρεια Μακεδονία έλαβε ακόμη 3.510 δόσεις εμβολίων από τη Σερβία, ενώ στις 14 Φεβρουαρίου είχε προμηθευτεί 4.680 δόσεις. Συνολικά η Βόρεια Μακεδονία προμηθεύτηκε από τη Σερβία 8.190 δόσεις εμβολίων, με τα οποία ξεκίνησε η ανοσοποίηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας που απασχολούνται σε νοσοκομεία αναφοράς Covid-19.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις