Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στήριξη της Περιφέρειας προς την "Φλόγα"

Στήριξη της Περιφέρειας προς την "Φλόγα"

Επίσκεψη του Χαράλαμπου Μπονάνου

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου "Φλόγα" αναφέρονται τα εξής:

"Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος πέρασε σήμερα το κατώφλι του γραφείου της «ΦΛΟΓΑΣ» θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δηλώσει το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το έργο του Συλλόγου και τη διάθεσή του να είναι αρωγός σε κάθε του προσπάθεια.

Άλλωστε ο κ. Μπονάνος αποτελεί παλιό φίλο του Συλλόγου μας και συνοδοιπόρο. Έχουμε μοιραστεί μαζί του τις αγωνίες μας, τους προβληματισμούς μας και τις προσπάθειές μας.

Η επίσκεψή του, στην οποία τον συνόδευε η επιστημονική του σύμβουλος Ράνια Σπυρίδωνος, έγινε σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Πέραν των νέων περιστατικών με παιδιά που διαγνώστηκαν πρόσφατα αλλά και παιδιά που επανεμφάνισαν τη νόσο, η πανδημία έχει βάλει φραγμούς σε πολλές από τις δράσεις μας. Αυτό έχει επηρεάσει σε μέγιστο βαθμό τόσο τα έσοδά μας όσο και την προσέλευση των εθελοντών. Με τον ενθαρρυντικό του λόγο αλλά και την έμπρακτη συμπαράστασή του ο κ. Μπονάνος μας έδωσε κουράγιο να συνεχίζουμε τον αγώνα για κάθε παιδί που δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο.

Το Τμήμα Δυτικής Ελλάδας της «ΦΛΟΓΑΣ» τον ευχαριστεί θερμά για την όλη στήριξή του.   

Από την πλευρά του ο κ. Μπονάνος ανέφερε τα εξής: 

«Ήταν μια επίσκεψη με συναισθηματικό χαρακτήρα, μια οφειλόμενη επίσκεψη στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου στα παιδιά. Η επίσκεψη άνοιξε παράθυρα στην μνήμη μας από άλλες εποχές, όταν από άλλη θέση του διοικητή του ΠΓΝΠ, έβλεπα τις κύριες της «ΦΛΟΓΑΣ», να προσφέρουν την συμπαράστασή τους, την παρουσία τους, τη βοήθεια τους στην παιδιατρική όπου τα δικά μας παιδιά έδιναν τη μεγάλη μάχη της ζωής τους.

Σαν περιφερειακή αρχή οφείλουμε τον σεβασμό μας και τη δημόσια αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς του συνόλου των μελών της «ΦΛΟΓΑΣ» για το αποτύπωμα της ελπίδας που αφήνουν σε μια κοινωνία που πρέπει να ευαισθητοποιηθεί για τις νεοπλασίες στα παιδιά. Πρέπει να ξέρουμε όλοι ότι τα 300 παιδιά που κάθε χρόνο έρχονται αντιμέτωπα με τη σκληρή διάγνωση έχουν κοντά τους ένα Σύλλογο που είναι μαζί τους στον αγώνα για την ίαση. Αυτονόητο είναι ότι στηρίζουμε κάθε δράση του Συλλόγου, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια κοινωνία ανθρώπινη και αλληλεγγύης»."  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις