Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θ. Βασιλόπουλος σε επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης...

Στην Αχαΐα

Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό κλάδο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οι οποίες προωθούν τα προϊόντα τους στην εγχώρια και εξωτερική αγορά, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021.

Αφετηρία των επισκέψεων ήταν το οινοποιείο "ΤΕΤΡΑΜΥΘΟΣ" στο Άνω Διακοπτό όπου, εκτός από την παραγωγή,  λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του έκθεση με αξεσουάρ κρασιού για τους επισκέπτες. Επόμενος σταθμός ήταν η Ποτοποιία – Αποσταγματοποιία   “VANTANA”  στην περιοχή της Πλατανόβρυσης Πατρών, η  οποία συνεχίζει  την παράδοση τριών γενεών στην διαδικασία και τις τεχνικές της απόσταξης και ποτοποίησης, με την αυστηρή επιλογή των ποιοτικότερων πρώτων υλών έχοντας το βλέμμα στραμμένο στις τάσεις του σήμερα.  Επίσης επισκέφθηκε τις  εγκαταστάσεις της εταιρίας “ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ”  στα Καλάβρυτα μια από τις παλαιότερες του κλάδου παραγωγής τυροκομικών προϊόντων  στην  χώρα.

Αναφερόμενος στον σκοπό των επισκέψεών του ο κ Βασιλόπουλος επεσήμανε: «Βρισκόμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις  και στηρίζουμε  τους ανθρώπους που κάνουν πράξη αυτό που όλοι καθημερινά συζητάμε για τον πρωτογενή τομέα στην Περιφέρειά μας. Οι δυναμικές επιχειρήσεις αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, προβάλουν τα προϊόντα μας και μας κάνουν ανταγωνιστικούς στην παγκόσμια αγορά». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις