Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πατρινόραμα: Δείτε το πανελλαδικό τηλεοπτικό spot

Για το τεύχος Μαρτίου

Οι γνωστοί και καταξιωμένοι Πατρινοί σκηνοθέτες Τότης Φαφούτης και Χρήστος Ορτέντζιο υπογράφουν το τηλεοπτικό διαφημιστικό μήνυμα του περιοδικού «πατρινόραμα», το οποίο σύντομα θα προβάλλεται πανελλαδικά μέσω της κρατικής τηλεόρασης και ιδιωτικών τηλεοπτικών διαύλων, διαφημίζοντας έτσι την Πάτρα σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Οι δύο δημιουργοί μέσω της οπτικοποίησης, υπογραμμίζουν την πανελλαδική κυκλοφορία στην οποία περνάει το «πατρινόραμα» από το προσεχές τεύχος Μαρτίου.

Το κεντρικό μήνυμα που εκπέμψουν, είναι “πατρινόραμα, το περιοδικό από την Πάτρα, που πλέον διαβάζει όλη την Ελλάδα!”

Τα γραφικά και το μοντάζ, υπογράφει ο επίσης καταξιωμένος Πατρινός δημιουργός της Περιφερειακής τηλεόρασης, Παύλος Σουλιώτης.

Υπενθυμίζουμε, ότι το ιστορικό περιοδικό «πατρινόραμα» από το τεύχος Μαρτίου, θα περάσει σε πανελλαδική κυκλοφορία μέσω του Πρακτορείου Τύπου «Άργους», αλλά παράλληλα θα διατηρήσει την δωρεάν διανομή 15.000 τευχών σε Πάτρα και Αχαΐα.

Το νέο τεύχος του περιοδικού «πατρινόραμα» κυκλοφορεί στις αρχές Μαρτίου, με νέες αποκλειστικές  και βαρυσήμαντες συνεντεύξεις που αναμένεται να προκαλέσουν και πάλι πανελλήνια απήχηση, καθώς και με πλούσια θεματολογία από την πολιτική, τον Πολιτισμό, την επιχειρηματικότητα, τον αθλητισμό.

Παράλληλα θα περιλαμβάνει νοσταλγικά αφιερώματα και αναδρομές, αποκαλυπτικά θέματα και αφηγήσεις, από γνωστά πρόσωπα και σημαντικές προσωπικότητες της χώρας, καθώς και ειδικό αφιέρωμα στην επέτειο των 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής  Επανάστασης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το προσεχές τεύχος Μαρτίου του “πατρινοράματος” προσεχώς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά