Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξαφάνιση Ράπερ: Ήμουν αποφασισμένος να αυτοκτονήσω - Οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική

Εξαφάνιση Ράπερ: Ήμουν αποφασισμένος να ...

Είχε εξαφανιστεί λίγο μετά την προαναγγελία της αυτοκτονίας του...

Αποφασισμένος να αυτοκτονήσει ήταν ο 24χρονος ράπερ σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε  στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είναι σε θέση να αναφερθεί στην εκβίαση που υπέστη με συγκεκριμένο βίντεο και για το οποίο όπως είχε καταγγείλει στο μήνυμά του αναγκαζόταν να δίνει χρήματα.

Ωστόσο, όπως είπε όλα θα τα καταθέσει το επόμενο διάστημα.  Τις επόμενες ώρες αναμένεται να παραγγελθεί η εξέταση της ψυχικής υγείας και κατάστασης του 24χρονου και στη συνέχεια να συνταχθεί σχετική πραγματογνωμοσύνη. Μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.  Όλο το διάστημα της εξαφάνισή του φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλου του. Στην ασφάλεια κατέθεσε και συνεργάτης του 24χρονου, ο οποίος πληροφορήθηκε άμεσα τον εντοπισμό του.

Ο 24χρονος ράπερ βρέθηκε από το τμήμα αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσσαλονίκη. Συνοδεία αστυνομικών ο ράπερ πήγε για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύων νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Μετά την ολοκλήρωσή τους οδηγήθηκε στη Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και έδωσε κατάθεση το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου σχετικά με την εξαφάνισή του. Για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί Silver Alert από τη Γραμμή Ζωής. 

To Σάββατο φτάνει στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του από τη Γερμανία, ενώ λεπτομέρειες για το πώς βρέθηκε εκεί και τι ακριβώς συνέβη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Ο νεαρός εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος ράπερ είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας συγνώμη από τους δικούς του ανθρώπους του για ό,τι γίνει, ενώ τόνισε πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού. Το βίντεο πάντως κατέβηκε έπειτα από λίγες ώρες.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις