Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κι όμως το ωράριο της τηλεκπαίδευσης σε Δημοτικά-Νηπιαγωγεία αλλάζει και πάλι…

Πάτρα: Κι όμως το ωράριο της τηλεκπαίδευ...

Επιστρέφουν απόγευμα τα μαθήματα

Τελικά η… «μπίλια» στο ωράριο της τηλεκπαίδευσης σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία δεν λέει να κάτσει οριστικά κάπου.

Χθες η ενημέρωση που είχαν οι διευθυντές των σχολείων, μετά από τηλεδιάσκεψη που κινήθηκε σε υψηλούς τόνους, ήταν τελικά τα μαθήματα, σήμερα Τετάρτη, να γίνουν το πρωί.

Έτσι κι έγινε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τα μαθήματα της τηλεκπαίδευσης άλλαξαν ώρα και από απόγευμα που γίνονταν, μεταφέρθηκαν στην πρωινή βάρδια.

Όμως περίπου στις 3:30 το απόγευμα ήρθαν για ακόμα μια φορά τα πάνω-κάτω. Το υπουργείο Παιδείας, με νέα οδηγία, με δεδομένο ότι από Πέμπτη μπαίνει σε τηλεκπαίδευση και η Αττική, ενημερώνει άπαντες ότι ισχύουν οι αποφάσεις του περασμένου Νοεμβρίου.

Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι Δημοτικά και Νηπιαγωγεία θα πρέπει να λειτουργούν στην απογευματινή βάρδια, 14:10 με 17:20, με τα Γυμνάσια και τα Λύκεια να μένουν στην πρωινή βάρδια (8:30-14:10 για τα γυμνάσια και 8:00 - 13:40 για τα λύκεια).

Η αναστάτωση που προκλήθηκε για ακόμα μια φορά μεγάλη με τους διευθυντές να σπεύδουν να βγάλουν νέα προγράμματα και να προσπαθούν να ενημερώσουν εγκαίρως τους γονείς ότι τα δεδομένα ήρθαν «τούμπα» για ακόμα μια φορά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τρίτη φορά μέσα σε λίγες μέρες ανατρέπονται οι οικογενειακοί προγραμματισμοί και φυσικά αναστατώνονται τα ίδια τα παιδιά, τα οποία επικαλείται το Υπουργείο για τις αποφάσεις του... 

Οργή, όπως πληροφορείται το thebest.gr επικρατεί και στους κόλπους των διευθυντών των σχολείων οι οποίοι για ακόμα μια φορά καλούνται να "βγάλουν το φίδι από την τρύπα", για ένα θέμα που δεν εξαρτάται από τους ίδιους αλλά οφείλεται στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, το οποίο έχει αναστατώσει τους πάντες με τις διφορούμενες και συνεχώς τροποποιούμενες οδηγίες του. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις