Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καθολικό lockdown στην Αττική; Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με Κικίλια, Χαρδαλιά, Τσιόδρα

Καθολικό lockdown στην Αττική; Έκτακτη σ...

Εξετάζεται καθολικό lockdown στην Αττική

Λίγη ώρα μετά την δήλωση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια ότι θα εισηγηθεί ολικό lockdown συγκαλείται σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τον κορονοϊό.

Στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός για τις 13.30 στο Μέγαρο Μαξίμου για να αξιολογηθεί η επιδημιολογική κατάσταση θα συμμετάσχουν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας. 

 
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα μίλησε για σύντομο αλλά ολικό lockdown στην Αττική, όπως εκείνο του περασμένου Μαρτίου.

«Θα εισηγηθώ καθολικό lockdown στην Αττική» δήλωσε ο Βασίλη Κικίλιας μιλώντας το πρωί της Τρίτης (09.02.2021) στο OPEN. Όλα θα κριθούν από τα κρούσματα, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να κλείσουν ξανά τα σχολεία. Σημείωσε βέβαια ότι «πάντα η επιτροπή εισηγείται. Εγώ οφείλω, και θα το κάνω αυτό, όταν συνεδριάσει ξανά η Επιτροπή, να παραθέσω όλα τα στοιχεία τα οποία έχω αυτή τη στιγμή στη διάθεσή μου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις