Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΠΓΝΠ: «Στα μάτια του 9χρονου νικητή είδαμε τις μητέρες όλης της Ελλάδας»

ΠΓΝΠ: «Στα μάτια του 9χρονου νικητή είδα...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει ο thebest.gr ο Ανδρέας Ηλιάδης

Χαμόγελα αισιοδοξίας σκόρπισε η είδηση πως ο 9χρονος Μάριος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, με κορωνοϊό, βγήκε και πλέον βρίσκεται σε θάλαμο.

«Βρίσκεται ήδη στο θάλαμο. Χθες είχε την όμορφη έκπληξη που του έκανε ο Παναθηναϊκός ενώ του χαρίσαμε και το πτυχίο που δίνουμε σε κάθε παιδάκι που έχει περάσει δύσκολα. Αρχικά ήταν φοβισμένος όπως κάθε παιδάκι, αλλά πλέον μπορώ να πω πως τον βλέπω εξοικειωμένο. 

Αισθανόμαστε ότι χαρίσαμε χαμόγελα σε όλη την Ελλάδα. Έχει φύγει από πάνω μου ένα βάρος. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα των γιατρών και των νοσηλευτών μας. Έφυγε από τη ΜΕΘ με χαμόγελο.

Είμαστε πραγματικά λυτρωμένοι που κερδίσαμε αυτό το στοίχημα ζωής. Μέσα από τα μάτια του μικρού Μάριου, βλέπουμε όλες της μητέρες της Ελλάδας και τους λέμε να μην φοβούνται. Είμαστε εδώ. Το σύστημα υγείας και το προσωπικό μας είναι εδώ» αναφέρει φανερά συγκινημένος αλλά και χαρούμενος στο thebest.gr  ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.

Όπως λέει:« Οι νοσηλεύτριες που έμπαιναν στη μονάδα  λειτούργησαν σαν μητέρες για τον μικρό Μάριο που βρισκόταν κάτω από δύσκολες συνθήκες, με οξυγόνο, σε θάλαμο αρνητικής πίεσης που βουίζει 24 ώρες το 24ωρο. Ένα νοσηλευτικό προσωπικό υπέροχο που τις τελευταίες μέρες έχει στεναχωρηθεί ιδιαίτερα με όσα γίνονται στα νοσοκομεία σχετικά με τη διασπορά του ιού». 

Στην παρακάτω φωτογραφία ο 9χρονος Μάριος  στο πλευρό  μίας νοσηλεύτριας που κάνει το σλήμα της νίκης. Όλοι μαζί, τα κατάφεραν. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις