Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Μπαίνει σε αυστηρό lockdown η Πάτρα

Κορωνοϊός: Μπαίνει σε αυστηρό lockdown η Πάτρα

Εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων

Με εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, η οποία ελήφθη μόλις, κατά τη διάρκεια της εν εξελίξει συνεδρίασής της, ο Δήμος Πατρέων τίθεται σε αυστηρό lockdown. σύμφωνα με τα parapolitika.gr

Η συνεδρίαση της επιτροπής των 32 ειδικών του υπουργείου Υγείας βρίσκεται σε  εξέλιξη και σύμφωνα με πηγές του ethnos.gr η πρώτη απόφαση που ελήφθη και θα γίνει σχετική εισήγηση στην κυβέρνηση είναι να επιβληθεί καθολικό lockdown στην Πάτρα. Κάτι που σημαίνει ότι θα κλείσουν όλα τα σχολεία και τα καταστήματα.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι η επιτροπή εισηγήθηκε σκληρό lockdown εκτός από την Πάτρα και για την Χαλκίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, φαίνεται πως οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες και λοιμωξιολόγοι στην Επιτροπή συμφωνούν στην εισήγησή τους για απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6 το απόγευμα για αυτό το σαββατοκύριακο.Αν η εισήγηση για το καθολικό lockdown περάσει από την κυβέρνηση, αυτό σημαίνει πως τα καταστήματα στις δύο αυτές περιοχές θα είναι κλειστά, θα υπάρχει ολική απαγόρευση κυκλοφορίας και τα σχολεία, αν αποφασιστεί να κλείσουν, θα λειτουργούν με τηλεκπαίδευση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις