Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαράλαμπος Γώγος: Έξυπνη λύση η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00

Χαράλαμπος Γώγος: Έξυπνη λύση η απαγόρευ...

Προτείνει τον έλεγχο της μετακίνησης από Δήμο σε Δήμο, μέσω του sms στο 13033

Στο ενδεχόμενο επιβολής απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα στις «κόκκινες» όπως είναι η Αττική και η Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε ο καθηγητής Παθολογίας και μέλος της επιτροπής των ειδικών για τον κορωνοϊό, Χαράλαμπος Γώγος.

Όπως είπε ο καθηγητής μιλώντας στον ΑΝΤ1, πρόκειται για μία «έξυπνη λύση», συμπληρώνοντας πως αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι η δυναμική της επιδημίας σε ορισμένες περιοχές.

«Το θέμα είναι ότι σε μερικές κόκκινες περιοχές μπορεί επιδημιολογικά τα πράγματα να είναι λίγο χειρότερα», είπε ο Χαράλαμπος Γώγος αναφέροντας πως σε περίπτωση που σε κάποια περιοχή αυξηθούν ραγδαία τα κρούσματα τότε θα πρέπει να ληφθούν επιπλέον μέτρα.

Όπως είπε ο καθηγητής, είναι ύψιστης σημασίας η μείωση της κινητικότητας, ενώ παράλληλα, εξέφρασε την κατανόησή του στην κόπωση των πολιτών.


Την ίδια ώρα, ο καθηγητής πρότεινε τον έλεγχο της μετακίνησης από Δήμο σε Δήμο, μέσω του SMS στο 13033, ενώ όσον αφορά στα σχολεία ο καθηγητής τόνισε πως «δεν οδηγούν την επιδημία, την ακολουθούν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις