Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκ με 64 κρούσματα για την Αχαΐα- Η χειρότερη καταγραφή από την αρχή της πανδημίας

Σοκ με 64 κρούσματα για την Αχαΐα- Η χει...

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Τη χειρότερη στιγμή της από την αρχή της πανδημίας ζει η Αχαϊα μετά την ανακοίνωση των 64 κρουσμάτων τα οποία αποτελούν αριθμό ρεκόρ απο την αρχή της πανδημίας. Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στο νομό σε συνδυασμό με την ύπαρξη κρουσμάτων μεταλλαγμένου βρετανικού ιού, χτυπάνε δυνατά το καμπανάκι για υγειονομικούς φορείς, πολιτική ηγεσία και πολίτες. 

ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021, 1261 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 158716 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 52.0% άνδρες.

  • 64 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αχαΐα. «Χωρίς φρένα» στην Αττική, τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων και πάλι στη Θεσσαλονίκη, προβληματίζει ο Πειραιάς. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 ο ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 1261 κρούσματα, τα 652 εντοπίζονται στην Αττική, ενώ τα 126 στη ΘεσσαλονίκΗ Αχαΐα που βρίσκεται στην επικαιρότητα μετά τα κρούσματα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» καταγράφει 64 κρούσματα. Έξι κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αιτωλοακαρνανία και οκτώ στην Ηλεία. 

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 22, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 5851
θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 244 (73.0% άνδρες). 

Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανάτων είναι 79 έτη (εύρος 24 έως 103 έτη).

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις