Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μ. Θεοδωρίδου: «Κεραυνοί» για τη διασπορά στον «Άγιο Άνδρέα», στην Πάτρα

Μ. Θεοδωρίδου: «Κεραυνοί» για τη διασπορ...

Το ποσοστό εμβολιασμού του προσωπικού στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα ήταν εξαιρετικά χαμηλό, τόνισε η Μαρία Θεοδωρίδου

Ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση κρουσμάτων κορωνοϊού στο νοσηλευτικό ίδρυμα «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα έκανε κατά τη σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου.

Η κυρία Θεοδωρίδου έκανε λόγο για «δυσάρεστη έκπληξη» και τόνισε ότι εκεί το ποσοστό εμβολιασμού του προσωπικού ήταν εξαιρετικά χαμηλό, είτε από αμέλεια, είτε από δυσπιστία, είτε ακόμη και από κόπωση.

«Αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη το γεγονός ότι στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας παρουσιάστηκε διασπορά σε προσωπικό ανεμβολίαστο» είπε.

«Είμαστε σε εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού και θα πρέπει όλοι να επωφεληθούμε από το δώρο που μας δίνεται και είναι το εμβόλιο» σημείωσε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

  • Τι είπε η κ. Θεοδωρίδου

«Ήταν αμέλεια; Δυσπιστία; Κόπωση», αναρωτήθηκε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, κάνοντας λόγο για «δυσάρεστη έκπληξη και ας ελπίσουμε και εξαίρεση».

Η κ. Θεοδώρου εντόπισε τα πολύ χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού κυρίως στους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες και δευτερευόντως στο ιατρικό προσωπικό που «αμέλησαν να εμβολιαστούν», όπως σημείωσε και χαρακτήρισε αυτή την συρροή κρουσμάτων υπενθύμιση για το πόσο σημαντικός είναι ο εμβολιασμός της συγκεκριμένης ομάδας, η οποία αποτελούσε και προτεραιότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις