Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Κλειδώνει» εισήγηση για click away και click in shop και μάλιστα άμεσα

«Κλειδώνει» εισήγηση για click away και ...

Απόψε οι οριστικές αποφάσεις της κυβέρνησης για το λιανεμπόριο και τα γυμνάσια - λύκεια

«Δεν θα διστάσουμε να περιορίσουμε τις δραστηριότητες όταν αναζωπυρώνονται τα κρούσματα». Η φράση αυτή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, δείχνει ότι η κυβέρνηση μετά και τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων αποφασίζει ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα τα νέα μέτρα που θα θέσει σε εφαρμογή.

Όλες οι πληροφορίες συντείνουν στο ότι οι λοιμωξιολόγοι εισηγούνται στην κυβέρνηση click away και click in shop για τα καταστήματα ένδυσης, υπόδυσης και τα κοσμηματοπωλεία από τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου.

 Μάλιστα, υπάρχουν και φωνές που ζητούν η μέθοδος του click away και του click in shop να εφαρμοστεί ακόμη και από το Σάββατο ή την Κυριακή.

Ωστόσο, οι τελικές ανακοινώσεις για το λιανεμπόριο και για το τι θα γίνει τελικά με το άνοιγμα των σχολείων θα ανακοινωθούν  σήμερα, μετά την τελική απόφαση που θα λάβει η κυβέρνηση.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κυβέρνηση θέλει να κρατήσει ανοιχτό το λιανεμπόριο έστω και με click away και click in shop και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να πάει πίσω το άνοιγμα των σχολείων.

Αυτό θα γίνει μόνο εάν τα κρούσματα κορωνοϊού εκτοξευθούν και παράλληλα σημειωθεί αρνητικό ρεκόρ στις εισαγωγές ασθενών με Covid.

Σε αυτή την περίπτωση τα σχολεία θα πάρουν παράταση μίας εβδομάδας ,ενώ τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με περιορισμούς.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις