Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Πατρινή p-consulting.gr διεξάγει έρευνα για την ενίσχυση της μαθησιακής διαδικασίας και των γνωστικών ικανοτήτων των παιδιών

Η Πατρινή p-consulting.gr διεξάγει έρευν...

Πρόκειται για online έρευνα για γονείς και δασκάλους παιδιών 6-10 ετών

Η Πατρινή εταιρία p-consulting.gr έχει γίνει γνωστή για τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα projects που αναλαμβάνει και την πρωτοτυπία που έχει γενικά το αντικείμενο της δραστηριότητάς της, γεγονός που την καθιστά μοναδική στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με τα όσα μας εμπιστεύτηκαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας, η p-consulting.gr ως μέλος της ερευνητικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Έργου “PRO-LEARN – Ενίσχυση της μαθησιακής διαδικασίας και των γνωστικών ικανοτήτων των παιδιών, μέσω ολιστικής προσέγγισης και καινοτόμων μεθόδων”, ξεκινά μία πολύ ενδιαφέρουσα Online έρευνα για γονείς και δασκάλους σχετικά με τις μεθόδους μάθησης και τις γνωστικές διαδικασίες σε παιδιά 6-10 ετών.

Κύριος σκοπός του PRO-LEARN είναι να αναπτύξει εργαλεία τα οποία θα βοηθήσουν τους δασκάλους και τους γονείς να παρέχουν στα παιδιά στοχευμένη υποστήριξη κατά τη διάρκεια της μαθησιακής διαδικασίας. Τα εργαλεία που θα αναπτυχθούν μέσα από το Έργο θα βοηθήσουν τους δασκάλους να διαφοροποιήσουν τις μεθόδους διδασκαλίας τους, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μαθητή, και προβλέπεται να έχουν θετική επίδραση στα ποσοστά πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου.

Ανάμεσα στα εργαλεία που θα αναπτυχθούν, περιλαμβάνεται ένα ψηφιακό διαγνωστικό εργαλείο των γνωστικών διαδικασιών και των τρόπων μάθησης παιδιών ηλικίας 6-10 ετών, για τη δημιουργία του οποίου απαιτείται η συλλογή πρωτογενών δεδομένων μέσα από την online έρευνα που διεξάγεται.

Σκοπός της έρευνας

Σκοπός της online έρευνας είναι η συλλογή δεδομένων, από δασκάλους και γονείς μαθητών 6-10 ετών, μέσα από την αξιολόγηση της γνωστικής λειτουργίας των μαθητών και την αποτύπωση των προτιμώμενων από τους μαθητές μεθόδων μάθησης.

Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την έρευνα θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ψηφιακού διαγνωστικού εργαλείου γνωστικών ικανοτήτων και τρόπων μάθησης παιδιών ηλικίας 6-10 ετών. Το εργαλείο αυτό θα αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για δασκάλους και γονείς, για την υποστήριξη των παιδιών στη μαθησιακή διαδικασία.

Η έρευνα διεξάγεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία, Ρουμανία και Κύπρο. Στόχος μας είναι η συλλογή δεδομένων από κατ’ ελάχιστο 1.000 δασκάλους και 1.000 γονείς, προκειμένου το ψηφιακό διαγνωστικό εργαλείο που θα αναπτυχθεί να βασίζεται σε μεγάλο αριθμό πρωτογενών δεδομένων.

 

Πως μπορώ να συμμετέχω;

Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται στο διαδίκτυο και είναι προσβάσιμο από κάθε συσκευή.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στη διαδικτυακή μας έρευνα μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: Online Έρευνα

Οι πληροφορίες που θα συλλεχθούν από το ερωτηματολόγιο θα είναι ανώνυμες και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από την ομάδα του Έργου PRO-LEARN, σεβόμενοι τις επιταγές του G.D.P.R.

Για περαιτέρω ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email, στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 2611.811.200.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά