Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Θα μπορούσε να γίνει αιματοκύλισμα»- Έντρομοι οι κάτοικοι- Έτρεχαν να σωθούν οι περαστικοί

Πάτρα: «Θα μπορούσε να γίνει αιματοκύλισ...

Απίστευτες σκηνικά στην Πάτρα

Απίστευτες ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σήμερα το απόγευμα στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα με τους πυροβολισμούς στο ύψος του κόμβου Κουρτέση. 

Οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια ενώ οι περαστικοί, αυτοκίνητα και πεζοί, άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι όταν διαπίστωσαν τι είχε συμβεί μπρος στα έκπληκτα μάτια τους.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι τα δυο αυτοκίνητα κυνηγούνταν στο δρόμο στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας και ξαφνικά ακινητοποιήθηκαν στο ύψος του κόμβου.

Στη συνέχεια οι επιβάτες βγήκαν έξω και από τα δύο οχήματα και άρχισαν να διαπληκτίζονται. Μέσα σε δευτερόλεπτά άρχισαν οι πυροβολισμοί.
Βλέποντας τον νεαρό αιμόφυρτο στο δρόμο οι κάτοικοι των διαμερισμάτων άρχισαν να κλείνουν έντρομοι τα παντζούρια φοβούμενοι αδέσποτες σφαίρες.

«Είναι αδιανόητο να γίνονται τέτοια πράγματα στην Πάτρα μέσα στο απόγευμα, σε ένα σημείο από όπου περνάει τόσος πολύ κόσμος» λέει στο thebest.gr κάτοικος της περιοχής. «Θα μπορούσε να γίνει αιματοκύλισμα. Γίναμε Μανχάταν».

Μέσα σε λίγη ώρα άρχισαν να κάνουν το γύρο της πόλης πληροφορίες για τα στοιχεία του θύματος, το οποίο φέρεται να είναι πολύ γνωστό στην Πάτρα όπως και ο αδελφός του, Αλβανικής καταγωγής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις