Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χαροπαλεύει ο 27χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι στον κόμβο Κουρτέση- Ποιους αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χαροπαλεύει ο 27χρονος που πυροβο...

Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του thebest.gr τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο περιστατικό κυνηγιούνταν στον δρόμο. Στην πορεία το ένα έκλεισε το άλλο, οι επιβαίνοντες βγήκαν από τα οχήματα, διαπληκτίστηκαν και μετά ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί.

Ο 27χρονος φέρεται να χτυπήθηκε από σφαίρα στο κεφάλι κοντά στο αυτί του και ο κάλυκας σφηνώθηκε στο κρανίο του. 

Από τους διαπληκτισμούς που προηγήθηκαν ο ένας εκ των δύο που αναζητούνται φέρεται να έχει τραυματιστεί με αντικείμενο στο χέρι.  

 

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με ασφαλείς αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr ένας 27χρονος έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι. Αυτή την ώρα βρίσκεται στην ανάνηψη των χειρουργείων των ΠΓΝΠ, ωστόσο σύμφωνα με την απόφαση που έχουν λάβει οι νευροχειρούργοι, δεν επιδέχεται ακόμα χειρουργείο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. 

Στο αιματηρό επεισόδιο φέρονται να εμπλέκονται 4 αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής, που έχουν σχέση με τα κυκλώματα της νύχτας και γνωστή υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Πάτρα.

 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:10 

Σκηνές που έχει χρόνια να ζήσει η πόλη εκτυλίχθηκαν σήμερα το απόγευμα στον κόμβο Κουρτέση. Σκηνές που παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία και προκαλούν εύλογο προβληματισμό στις αστυνομικές αρχές καθώς αν συνδυαστούν και με το πρόσφατο επεισόδιο ανταλλαγής πυροβολισμών στην οδό Πανεπιστημίου, δημιουργούν πολύ κακό προηγούμενο και παραπέμπουν σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών.

Όλα συνέβησαν σήμερα λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όταν  πυροβολισμοί σήκωσαν στο πόδι την περιοχή της οδού Κορίνθου στο ύψος της διασταύρωσης για Αγία Σοφία.

 Στο δρόμο, στα φανάρια Κουρτέση εντοπίστηκε πεσμένος ένας άνδρας τραυματισμένος και αιμόφυρτος, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα  με πληροφορίες ο 29χρονος αλλοδαπός Μ.Μ., διασωληνώθηκε και δίνει μάχη για κρατηθεί στη ζωή.

Αυτή την ώρα βρίσκεται στα χειρουργεία, ενώ στο νοσοκομείο του Ρίου υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Αναζητείται ένα όχημα οι επιβάτες του οποίου φέρονται να πυροβόλησαν και δυο άτομα με μαύρα ρούχα οι οποίοι εκτιμάται ότι εγκατέλειψαν το όχημα και διέφυγαν πεζή. Ο ένας από τους δυο που αναζητούνται ίσως να έχει επίσης τραυματιστεί από αντικείμενο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις