Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Oίκος Schiaparelli: «God Bless Lady Gaga and God Bless America…»

Oίκος Schiaparelli: «God Bless Lady Gaga...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H 34χρονη pop star και φανατική οπαδός του Μπάιντεν έφερε την couture θεατρικότητα του Met Gala στην Inauguration Day

Αναμφίβολα η ατρόμητη fashionista Lady Gaga ήταν το στυλιστικό είδωλο της τελετής αναγόρευσης του νέου προέδρου των ΗΠΑ. Mε τη νέα πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν και την πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρο εξωτικής καταγωγής Καμάλα Χάρις να επιλέγουν σχετικά συμβατικές και συντηρητικές αμφιέσεις στο ελπιδοφόρο χρώμα του μπλε με την υπογραφή των ανερχόμενων σχεδιαστών Alexandra O'Neill (Markarian) και Christopher John Rogers, αλλά και τη Τζένιφερ Λόπεζ να επιλέγει κατάλευκο σύνολο του «καθωσπρέπει» οίκου Chanel, η Lady Gaga τόλμησε να κάνει μια εμφάνιση με couture και «τεατράλε» χαρακτήρα.

Ηταν μια δημιουργία στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας που έφερε στην εκδήλωση μια αναπάντεχη αύρα από την «προχώ» μεγαλοπρέπεια του Met Gala.

Tην εντυπωσιακή custom made τουαλέτα, που η βραβευμένη με Οσκαρ performer, τραγουδοποιός και ηθοποιός ανέδειξε τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο, υπογράφει ο αμερικανός designer του γαλλικού οίκου Schiaparelli, Daniel Roseberry. Oπως ο ίδιος δήλωσε ήταν ένα ερωτικό γράμμα στην πατρίδα που του λείπει αφόρητα. «Το Maison Schiaparelli  τιμήθηκε με την ευγαιρία να ντύσει την εμβληματική Lady Gaga σε αυτή την  ιστορική Inauguration Day. God Bless Lady Gaga and God Bless America» τόνισε.

Εφαρμοστό ζακετάκι- «κορμάκι» σε σκούρο μπλε και μια πληθωρική, κατακόκκινη φουντωτή φούστα- κρινολίνο συνέθεταν το φόρεμα. Πινελιά της extravaganza -που πάντα διακρίνει την pop star- ήταν τα δερμάτινα γάντια και το χτένισμα milkmaid braids με τη μαύρη πλεγμένη κορδέλα. Οπως εξήγησε αργότερα μέσω Twitter η τραγουδίστρια, η τεράστια καρφίτσα-κόσμημα σε σχήμα πουλιού με το κλαδί ελιάς στο στόμα για εκείνη συμβολίζει την ειρήνη που πρέπει να υπάρχει μεταξύ όλων μας στο εξής.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View