Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η σκληρή απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για το περιστατικό με τις "Σφήκες"

Η σκληρή απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη σ...

Όσα είπε

Η Ζήνα Κουτσελίνη "έσπασε τη σιωπή" της και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα να διακόψει το γύρισμα και να αποχωρήσει από το The 2Night Show στις αρχές του α' μισού της σεζόν.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, είχε προηγηθεί η επίσκεψη της παρουσιάστριας στις "Σφήκες" και μια εκ των ερωτήσεων που της έθεσαν οι τρεις συνεργάτιδες του Γρηγόρη Αρναούτογλου έγινε η αιτία να αποχωρήσει από το πλατό.

Η ίδια συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θέλοντας και οι δυο να λύσουν την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, ενώ έδωσε και τη δική της συμβουλή στις "Σφήκες", μιλώντας μάλιστα με σκληρά λόγια.

"Δεν ήμουν ποτέ της κ@@τούμπας και ούτε είπα άλλα και άλλα θα πω, επειδή σέβομαι αυτά τα τρία κορίτσια που ξεκινούν μια καριέρα μπροστά στην τηλεόραση, θα τους δώσω μια συμβουλή, σαν τη Ζήνα του control, που αν ήμουν στο control, άσ'το τι θα είχε συμβεί, θα πω ότι όλα αποκτούν υπεραξία όταν σεβαστείς την πορεία του άλλου, ακόμη κι αν ο άλλος είναι μια πόρνη. Αν εγώ ήμουν πόρνη θα ήθελα έναν άλλο σεβασμό. Υπερέβησαν τα εσκαμμένα, θα πω κάτι που με ενόχλησε πολύ, ότι κάποια στιγμή μου είπε η Χρύσα Κατσαρίνη αν ξέρω το TikTok και μου ζήτησε να σηκωθώ και να κάνω ένα χορευτικό. Δεν είμαι μαιμού κοπελίτσα μου. Σήκω σε μια παρέα και κάνε TikTok δεν είναι αστείο" δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight