Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ανθή Σαλαγκούδη έδιωξε από το survivor την Ελίσαμπεθ

Η Ανθή Σαλαγκούδη έδιωξε από το survivor...

Η δημοσιογράφος ψηφίστηκε ως η δημοφιλέστερη παίκτρια από το τηλεοπτικό κοινό και υπέδειξε την συμπαίκτριά της για αποχώρηση

Μια μεγάλη ανατροπή έκρυβε το «Survivor 4» της Τετάρτης (20/1), καθώς παρά τα spoilers που έλεγαν ότι θα αποχωρήσει ο Περικλής Κονδυλάτος, τελικά αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι - που όπως είπε η ίδια πρόσφερε τόσα πολλά στην ομάδα - μια παίκτρια  που πρότεινε η Ανθή Σαλαγκούδη. Μια παίκτρια αργή, καθόλου αθλητική, που συχνά πέρασε απαρατήρητη ψηφίστηκε ως η πιο δημοφιλής μετά την Κάτια Ταραμπάνκο με αποτέλεσμα να θέσει ως προτεινόμενη την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.  
Πάγωσαν οι ομάδες, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος, Ανθή Σαλαγκούδη είναι η αγαπημένη παίκτρια του κοινού. Η Ανθή διασώθηκε από τους τηλεθεατές, λέγοντας: «Δεν το περίμενα, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. Δεν έχω στρατηγική, είμαι ο εαυτός μου και ελπίζω αυτό να εκτιμήθηκε από τον κόσμο». Ο Γιώργος Κοψιδάς έθεσε τρίτη υποψήφια για αποχώρηση την Ασημίνα, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να αποχωρεί έχοντας πάθει σοκ από την ανακοίνωση του ονόματός της. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight