Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χριστίνα Αλξοπούλου: «Η αναβάθμιση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας αποτελεί εθνικό καθήκον»

Χριστίνα Αλξοπούλου: «Η αναβάθμιση της ε...

Συζήτηση με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας

Συνάντηση με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή είχε χθες Πέμπτη η Βουλευτής Αχαΐας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τις ευκαιρίες ανάπτυξης του εργοστασίου των  Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο με προεξάρχουσα την ανάθεση παραγωγής του εθνικού τυφεκίου σε αυτό.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα του εργοστασίου και η διατήρηση και επαύξηση των θέσεων εργασίας, με προσωπικό υψηλής τεχνογνωσίας και ειδίκευσης.

«Η αναβάθμιση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας αποτελεί εθνικό καθήκον» ανέφερε η Βουλευτής.

«Οι μεθοδικές και συντονισμένες στρατηγικές δράσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, φέρνουν αποτελέσματα. Ισχυροποιούν την γεωπολιτική θέσης της χώρας και την εδραιώνουν ως πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σε ιδιαίτερα σύντομο χρονικό διάστημα, ανέλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας και του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας ενώ παράλληλα σχεδιάζει τα επόμενά της βήματα για το μέλλον.

Σε αυτό το περιβάλλον, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα αναβαθμίζονται σε εθνικής σημασίας στρατηγικό συνεργάτη του Κράτους, αποτελώντας παράλληλα μοχλό οικονομικής ανάπτυξης για τις τοπικές κοινωνίες και την χώρα.»

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις