Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ταξίδι στην αιωνιότητα για τον πατέρα, της εικαστικού Αθηνάς Σουγλέρη, Γεώργιο

Ταξίδι στην αιωνιότητα για τον πατέρα, τ...

Ήταν γνωστός και ως "γραμματικός" στην τοπική περιοχή Ρωμανός

Η Πατρινή εικαστικός Αθηνά Σουγλέρη ,θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους φίλους και συγγενείς που της συμπαραστάθηκαν με τα θερμά τους συλλυπητήρια, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Θέλει να ευχαριστήσει την  Αλκυόνη Παναγοπούλου για την ολοσέλιδη αναφορά για τον αξιαγάπητο πατέρα της, ανάμεσα στους τοπικούς άρχοντες, στο  βιβλίο της < ΡΩΜΑΝΟΣ- το χωριό μας -1170 χρόνια ιστορίας>  Και να του ευχηθεί δημόσια ….η ίδια ο σύζυγος και τα παιδιά της …καλό ταξίδι στην αιωνιότητα… πάνω στο ατίθασο άσπρο άλογο που μόνο αυτός κατάφερε να καβαλικέψει στα νιάτα του και τώρα τον πήρε μακριά.

Ο Γεώργιος Σουγλέρης  (1931-2021) κατάγεται από το Ρωμανό Πατρών, σπούδασε και τελείωσε από τους πρώτους την Εμπορική σχολή Πατρών , στο στρατό  ήταν αξιωματικός του πεζικού ενώ παρέμεινε δυο χρόνια ακόμα υπηρετώντας σε πολλά μέρη της Ελλάδας όπως στο Αμύνταιο , Φλώρινας κτλπ  Κατόπιν εργάστηκε 25 χρόνια στην Πειραϊκή Πατραϊκή όπου  η τελευταία του θέση ήταν  Προϊστάμενος  των Αποθηκών όπου αποχώρησε οικειοθελώς στα 25 έτη .

Την τιμητική  πλακέτα των 25ετών κόπου του , παρέδωσε στον  νεογέννητο εγγονό του Γιώργο-Ευάλιο, γιό της Αθηνάς Σουγλέρη. Παράλληλα ήταν επι 30 έτη  Γραμματέας στην τότε κοινότητα Ελεκίστρας , είναι γνωστός ως <γραμματικός> στο  Ρωμανό , όπου υπηρέτησε τον κόσμο με συνέπεια και ιδιαίτερη εξυπηρετικότατα και εργατικότητα 24 ώρες το 24ωρο τους δεχόταν στο σπίτι του , σύμφωνα με μαρτυρίες από το βιβλίο της Αλκυόνης Παναγοπούλου, στο ίδιο κτίριο που στεγάζεται σήμερα το Atelier SuGleri. Ήταν άνθρωπος της μάθησης , της εκπαίδευσης , τα οποία θεωρούσε θεμελιώδη για την επαγγελματική και προσωπική πρόοδο και εξέλιξη δείγμα η προσωπική βεβαίωση παρακολούθησής του ως στέλεχος της Πειραϊκής Πατραϊκής  24.04.1973 στο Ελληνικό τότε Κέντρο Παραγωγικότητας στην Αθήνα , με θέμα <Εργονομία-Πρόληψη ατυχημάτων>.

Ήταν υπεύθυνος οικογενειάρχης με τη  σύζυγο του και τα τρία παιδιά τους. Παράλληλα αγαπούσε πολύ την φύση και έδειξε μεγάλο ζήλο στην κομποστοποίηση την τέχνη και  τη φυσική  καλλιέργεια που ασχολείται η αγαπημένη κόρη του Αθηνά Σουγλέρη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις