Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τσελέντης: Αφού δεν έχει καρναβάλι, διασκεδάστε με το shake της disco Egellados

Τσελέντης: Αφού δεν έχει καρναβάλι, διασ...

Η ανάρτηση του στο facebook

Μία ανάρτηση για τις σεισμικές δονησεις που ταρακουνούν τις τελευταίες ώρες τη Δυτική Ελλάδα έκανε ο Άκης Τσελέντης στο facebook. Όπως αναφέρει: 

Σας παραθέτω μερικούς από τους ΜΙΚΡΟσεισμούς της νύκτας που πέρασε, στην περιοχή το δυτικό τμήμα της οποίας ξεκινά στις ακτές απέναντι (πίσω μου στη φώτο) και το ανατολικό τερματίζει κοντά στα Τριζόνια.
Το φαινόμενο συνεχίζει φυσιολογικά ευτυχώς παρατηρήσαμε μια ύφεση τη νύκτα αλλά θα συνεχίσει για αρκετές ημέρες ευτυχώς με ίδιας τάξης μεγέθους γεγονότα.

Δεν έχουμε παρατηρήσει κάποια μετατόπιση προς το ρήγμα του Αιγίου. Την περιοχή την παρακολουθούμε με μεγάλη ακρίβεια γιατί μολονότι με το που έφυγα από την Πάτρα απαξιώθηκαν οι σεισμολογικές υποδομές του Πανμιου Πατρών παράλληλα το Γεωδυναμικό πύκνωσε τοποθετώντας πολλούς επιπλέον σεισμογράφους το δίκτυο του στη περιοχή. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα σε πραγματικό χρόνο εδώ www.gein.noa.gr.
Δεδομένου ότι εφέτος δεν θα χορέψετε στο ρυθμό του Καρνάβαλου διασκεδάστε με το shake της disco Egellados και μη ξεχνάτε οτι ο πανικός είναι 1000 φορές πιο επικίνδυνος από το σεισμό για αυτό και το χιούμορ ?

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις