Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ξεκινάει περιοδεία από την Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας- Πότε έρχεται, ποιους θα συναντήσει

Ξεκινάει περιοδεία από την Πάτρα ο Αλέξη...

Κατά τη διάρκεια των περιοδειών που ξεκινούν από την Πάτρα ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει και το μήνυμα περί της αναγκαιότητας πολιτικής αλλαγής

Στην Πάτρα θα βρίσκεται σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του thebest.gr o Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μεθαύριο Τετάρτη, στο πλαίσιο κύκλου περιοδειών σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί ωστόσο οι πληροφορίες του thebest.gr λένε ότι θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, τα Eπιμελητήρια της περιοχής και τον ΣΚΕΑΝΑ.
Η ατζέντα περιλαμβάνει συζητήσεις σχετικά με την υγειονομική και οικονομική κατάσταση της περιοχής εν τω μέσω της πανδημίας καθώς και για την επόμενη μέρα.
Κατά τη διάρκεια των περιοδειών που ξεκινούν από την Πάτρα ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει και το μήνυμα περί της αναγκαιότητας πολιτικής αλλαγής. Εκτίμηση της Κουμουνδούρου είναι ότι η πανδημία θα προκαλέσει πολύ μεγάλη φθορά στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό. Και λόγω των αριθμών της πανδημίας, αλλά και λόγω του χτυπήματος που δέχεται η οικονομία.

 

φωτό  eurokinissi από παλαιότερη επίσκεψη του Αλεξη Τσίπρα στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις