Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγγελος Μπράτης: Ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν είναι τόσο σέξι όσο εγώ

Άγγελος Μπράτης: Ο νέος Κυβερνητικός Εκπ...

ΔΕΙΤΕ τι απάντησε στην ερώτηση ότι του μοιάζει

Ο Άγγελος Μπράτης δίνει την δική του απάντηση κι αναφέρει ότι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, δεν του μοιάζει.

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, έκανε σήμερα την πρώτη εμφάνισή του και ανακοίνωσε τον ανασχηματισμό που αποφάσισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα σχόλια άρχισαν να παίρνουν φωτιά καθώς αρκετοί έσπευσαν να πούνε στο Twitter ότι είναι ίδιος ο Άγγελος Μπράτης ενώ το το hashtag #ανασχηματισμός να σκαρφάλωσε στο no1 των trends.

Τα Parapolitika.gr επικοινώνησαν με τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή και κριτή του gntm ο οποίος μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν νομίζω ότι μου μοιάζει. Μη του δίνεται τόσο credit ότι είναι τόσο όμορφος σαν εμένα και σέξι και γοητευτικός. Δεν μοιάζουμε καθόλου. Από που μοιάζουμε; Επειδή έχει μούσια; Η μισή Ελλάδα μούσια έχει» είπε χαριτολογώντας.

Ο γνωστός σχεδιαστής μάλιστα με το μοναδικό του χιούμορ συνέχισε λέγοντας:

«Να τον πάρετε τηλέφωνο να τον ρωτήσετε αν νοιώθει κι αυτός ΜΠΡΑΤΗΣ -boy. Αν πει ναι σημαίνει ότι είναι πολύ σωστός κυβερνητικός εκπρόσωπος αν πει όχι πρέπει να τον αλλάξουν.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight