Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρχονται οι χειμερινές εκπτώσεις - Τι ελπίζουν οι καταστηματάρχες

Έρχονται οι χειμερινές εκπτώσεις - Τι ελ...

Πόσο θα διαρκέσουν

Εν μέσω σκληρότερου lockdown και δεδομένου ότι το λιανεμπόριο έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα, καταστηματάρχες και καταναλωτές εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε αγορές εν μέσω χειμερινών εκπτώσεων. Η ακόμα πιο σκληρή καραντίνα λήγει στις 11 Ιανουαρίου σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής. 

Υπενθυμίζεται πως από σήμερα Κυριακή (03/01) νέα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τις 6:00 το πρωί, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να επιβάλλει γενικό lockdown στην αγορά υπό το φόβο μεγάλης διασποράς του κορονοϊού αφήνοντας ανοικτά μόνο σούπερ μάρκετ, καταστήματα τροφίμων, πρατήρια βενζίνης και φαρμακεία.

Ελπίζουν.... στις εκπώσεις οι καταστηματάρχες
Οι καταστηματάρχες έχουν «ρίχνουν» τις ελπίδες τους για να ανακάμψει κάπως ο τζίρος αλλά και να περιοριστούν όσο γίνεται οι ζημιές που προκάλεσε η πανδημία στην οικονομία, στις χειμερινές εκπτώσεις. Από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να διεξαχθούν φέτος οι εκπτώσεις, υπό την προϋπόθεση πάντα αυτό να είναι εφικτό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί πως την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, δηλαδή, 17 Ιανουαρίου του 2021 τα εμπορικά καταστήματα ολόκληρης της χώρας θα λειτουργήσουν από τις 11 π.μ έως τις 8 μμ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις