Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Σημαντικές ειδήσεις και τεράστια ανταπόκριση στη Διαδικτυακή Ημερίδα του thebest.gr

Σημαντικές ειδήσεις και τεράστια ανταπόκ...

Σταϊκούρας, Θεοδωρικάκος, Ραγκούσης, Παπαδημούλης, Γώγος, Φαρμάκης, Μαρλαφέκας, Μπούρας - Δείτε το βίντεο

Μεγάλο ενδιαφέρον και σημαντικές ειδήσεις επιφύλασσε η διαδικτυακή ημερίδα που συνδιοργάνωσαν το thebest.gr με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας, την οποία παρακολούθησαν κατά τη ζωντανή μετάδοσή της χιλιάδες θεατές.   

Όπως ανάφερε ο Καθηγητής κ. Χαράλαμπος Γώγος, η επάνοδος στην κανονικότητα όπως την γνωρίζαμε, δεν πρέπει να αναμένεται πριν το καλοκαίρι.

Όσον αφορά στην επανεκκίνηση της οικονομίας ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας ξεκαθάρισε ότι δεν μιλάμε για ανάπτυξη τύπου V, δηλαδή δεν πρέπει να προσβλέπουμε σε άμεση επάνοδο στην προ κορωνοϊού εποχή, αλλά θα χρειαστεί χρόνο. Παράλληλα έκανε εκτενή αναφορά στα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την στήριξη των επιχειρήσεων.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέρθηκε στο ρόλο του δημόσιου τομέα στην μετά covid εποχή.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας περιέγραψαν ανάγλυφα την κατάσταση στην περιοχή και περιέγραψαν τι πρέπει να γίνει για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Είδηση έδωσε και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστος Μπούρας ο οποίος ανέφερε ότι στο πλαίσιο συνεργασίας με τον ιδιωτικό τομέα, υπάρχουν συζητήσεις για συνεργασία του Πανεπιστημίου με την Hewlett Packard.

Για Γολγοθά από υγειονομική αλλά και από οικονομική πλευρά μίλησε ο κ. Γιάννης Ραγκούσης, επιμένοντας ότι από οικονομική πλευρά ο Γολγοθάς είναι μπροστά μας και σημείωσε ότι μέσα από το Κράτος μπορεί να έλθει η λύση στο πρόβλημα που προκάλεσε η πανδημία.

Από την πλευρά του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κ. Δημήτρης Παπαδημούλης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση δεν είναι αρκετά για να στηρίξουν τις επιχειρήσεις και ειδικά τις μικρομεσαίες οι οποίες πλήττονται βάναυσα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλη τη συζήτηση.

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ αύριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις