Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας: Μέτοχοι ζητούν διαπραγμάτευση με τον επενδυτή

Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας: Μέτοχοι ζητούν ...

Επιστολή ομάδας μετόχων της Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε.

Τις έντονες ανησυχίες και τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο διαπραγμάτευσης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ Α.Ε. εκφράζει με επιστολή της ομάδα μετόχων.

Σε αυτή αναφέρονται τα εξής:

 Σας αποστέλλουμε συνημμένα επιστολή μας προς την εταιρία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ ΑΕ, που εκφράζει τις έντονες ανησυχίες και τη δυσαρέσκεια μας για τον τρόπο διαπραγμάτευσης του ΔΣ με επενδυτή, ε μια περίοδο μεγάλης δυσπραγίας στο οικονομικό και επενδυτικό τοπίο της χώρας και μετά από πολύ σοβαρά λάθη, αστοχίες και παραπλανητικές ενέργειες της διοίκησης ως προς την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, την απόκρυψη χρεών μεγάλου ποσού από τις Γενικές Συνελεύσεις και την καταστροφική κατάληξη προ εξαετίας της υπόθεσης με τον στρατηγικό επενδυτή κ. Ιωάννη Μαρούλη.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΟΧΩΝ, που υπογράφει την επιστολή, μετά την έντονη παρέμβαση της στην τελευταία Γενική Συνέλευση (26.8.2020),  παρακολουθεί αδιαλείπτως τα τεκταινόμενα και αναμένει, αν μη τι άλλο, οι εκπρόσωποι των αυτοδιοικητικών να λάβουν θέση και να διασφαλιστεί μια σοβαρή και δίκαιη διαπραγμάτευση, ανεξάρτητα αν προκύψει στο τέλος της  διαδικασίας θετική ή αρνητική κατάληξη. Επί του παρόντος οι παλινωδίες της διοίκησης που τη μια μέρα απορρίπτουν την πρόταση του επενδυτή και μετά του γνωστοποιούν, ασαφώς και αορίστως, ότι θα συναντηθούν μετά δύο ή τρεις μήνες, σίγουρα αδικεί την εταιρία και τραυματίζει την αξιοπιστία της.

Φαίνεται δε ότι η διοίκηση δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι διαχειρίζεται τις τύχες της μεγαλύτερης επένδυσης των τελευταίων δεκαετιών στην περιοχή, ότι η εταιρία είναι λαικής βάσης και όχι ιδιωτική και συμμετέχουν στο μετοχικό της κεφάλαιο με 37% οι τοπικοί φορείς (ΠΔΕ, Δήμοι, Επιμελητήριο κλπ).

Σας παρακαλούμε, όπως δώσετε τη δέουσα δημοσιότητα στην ενέργεια μας αυτή, συμβάλλοντας στην πλατιά ενημέρωση των πολιτών της περιοχής, των 420 περίπου μετόχων της και της Πολιτείας.

Για την ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΟΧΩΝ Αθαν. Μπέλλας   Ομότιμος καθηγητής πανεπιστημίου Πατρών και Θέμης Δριμάλας Επιχειρηματίας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις